Marshmallow lattes & Apple Pie smoothies

smoothie

Smoothies zijn een ideale manier om extra mineralen en andere voedingsstoffen binnen te krijgen. Voor meer energie, om zoete cravings te stillen, om op te warmen na een koude dag buiten of als herstelshake na het sporten. Of al deze effecten met één shake! Het kan met de Rock Your Body smoothies van www.ryb.nl.

Vers en gezond

Kies voor verse ingrediënten; fruit in combinatie met een plantaardige melk, een lepeltje hennepzaadjes en je hebt een top after-workout shake. Voeg er groenten aan toe en je hebt een mineraalrijke detox smoothie, en met een lepel cacao wordt het echt een guiltfree treat.

Hieronder vind je het recept van de marshmallow latte. Op het RYB playground vind je o.a. de Apple Pie smoothie, een Balancing Hormone smoothie met zoete aardappel, Warme Gember-Peer smoothie, Sleepy Lettuce smoothie met kamille, een pompoen smoothie of Blueberry Chocolate smoothie. Deze smoothies boosten je door de laatste winterse dagen heen!

De recepten vind je terug in je persoonlijke voedingsschema en bij alle losse recepten. Zin in comfort food, behoefte aan een energy boost of in een clean & green mood? We hebben de recepten gecategoriseerd zodat je ze gemakkelijk kunt vinden!

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:
(voor 3 porties)

 • 600 ml rijst-kokosmelk
 • 60 g verse dadels, ontpit
 • 2 el carobepoeder (20 g)
 • 1 el maca poeder (10 g) (optioneel)
 • 15 g bijenpollen (optioneel)
 • 1 tl kaneel
 • 9 mini marshmallows

Extra benodigdheden:

 • Blender
 • 3 satéprikkers

Bereidingswijze:

 1. Doe de rijst-kokosmelk, dadels, carobepoeder en maca poeder in de blender en maal tot een gladde smoothie.
 2. Verdeel de smoothie over 3 glazen. Garneer elke smoothie met een beetje bijenpollen.
 3. Rijg 3 marshmallows op elke satéprikker. Houd de marshmallows heel even boven een vuurtje (van het gasfornuis, een kaars of winter-barbecue), totdat ze licht beginnen te verkleuren en zacht worden. Bestrooi met een snufje kaneel en serveer bij de smoothies.

Bron: Rock Your Body

Let’s shop!

Envii
DE BIJENKORF
€ 85,00

Chantelle
HUDSON’S BAY
€ 79,95

Kings of Indigo
DE BIJENKORF
€ 99,95

Dr. Martens
VAN DEN ASSEM.NL
€ 169,95

Daniel Wellington
HUDSON’S BAY
€ 129,00

Balalook
BALA LOOK
€ 30,00

Karen Millen
DE BIJENKORF
€ 199,00

Zadig & Voltaire
DE BIJENKORF
€ 54,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰