Oh my! Dit is de nieuwste Tony’s Chocolonely smaak

Soms is verandering slecht, maar in sommige gevallen ook goed! Zoals nieuwe, verbeterde recepten of smaken. De Tony Chocolonely estafettereep is hier eentje van. Want om de zes maanden een nieuwe smaak, wie wilt dat nu niet? Yummy! En het lijkt misschien als de dag van gisteren dat de smaak melk meloen framboos in de schappen kwam, maar dit is ondertussen alweer zes maanden geleden. En je weet wat dat betekent: er is een nieuwe smaak!

Een reep met pit

Oh my! De nieuwste smaak van Tony’s Chocolonely is er eentje waarvoor je meteen naar de winkel rent. Want hou je vast: de nieuwe estafettereep is namelijk Melk Pompoenpit Cranberry! Ja, je leest het goed! Heerlijke chocolade mét geroosterde pompoenpitjes en de friszure smaak van cranberry. Perfect voor een warm avondje op de bank met een kop chocolade melk!

Denk alleen al aan de lekkere recepten die je hier van kunt maken. Of de yummy geur van de reep. Hier loopt bij ons het water al in de mond! De reep is vanaf vandaag te koop bij de Albert Heijn, dus trek je hardloopschoenen aan en maak een sprintje. Over zes maanden komt de nieuwste seizoenssmaak waar wij ook al niet op kunnen wachten!

LEES OOK:

Vieruurtje: warme chocolademelk met gezouten karamel
Vieruurtje: Cheesecake met oreo, Tony’s Chocolonely en frambozen

Bron: Tony’s Chocolonely | Beeld: Tony’s Chocolonely, Giphy