OMG! KFC lanceert pizza met fried chicken crust

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat kip én pizza het beste voedsel OOIT is. Het is het perfecte voedsel voor een brakke zondag, een off day of als je gewoon ontzettende cravings hebt. Kip en pizza laat je gewoon nooit in de steek. In een wereld waar er al heel veel rare combinaties zijn bedacht, was het alleen nog maar wachten tot dit goddelijk eten gemixt werd. En het wachten is beloond! Dames, ik presenteer jullie: de Chizza!

Nog even wachten… Chizza

Oh. My. God! De Chizza maakt al onze stoutste dromen waar. De KFC in Singapore verdient een onderscheiding, lintje en medaille, want zij zijn met dit fantastische idee gekomen. Zij hebben namelijk van kipfilet een bodem gemaakt die ze belegd hebben met ham, ananas, mozzarella en kaassaus. Hier krijg je toch meteen zin in? Wij in ieder geval wel!

De KFC in Singapore, waar de Chizza alleen nog te koop is, kondigde de pizza op hun Twitter-account aab. De foto alleen al zorgt bij ons voor directe cravings naar kip én pizza. Dit is toch de oplossing die wij allemaal zochten op een brakke zondag? Er is zelf een filmpje waarop je kunt zien hoe de Chizza wordt gemaakt. YES PLEASE!

Helaas is de pizza alleen nog in Singapore te verkrijgen, maar als we de reacties op Twitter moeten geloven is dit maar goed ook. In werkelijkheid is de Chizza namelijk niet zo fantastisch en lijkt het allesbehalve het plaatje. Maar ja, wij gaan het toch proberen zodra de KFC het in Nederland gaat verkopen!

LEES OOK:

Stop de persen! Urban Decay lanceert mini palete
Happy World Nutella Day: 5x de lekkerste recepten met Nutella
Oeh! Hier kun je een Millenial Pink Latte scoren

Bron: KFC Singapore | Beeld: KFC, Unsplash, Giphy