Oops! We eten Toblerone dus helemaal verkeerd

toblerone

Toblerone… Het water loopt ons alleen al in de mond bij het zien van de goddelijke reep met nougat, honing en melkchocolade. Maar menig chocolade lover kent het probleem vast wel: het doormidden breken van de reep gaat niet altijd zo soepeltjes als we gewild hadden. Dit gaat meestal gepaard met veel geweld en gesmolten chocolade op je handen. Bah! Maar vanaf vandaag komt daar verandering in, wij gaan je vertellen hoe het veel makkelijker kan. Er is namelijk een manier waardoor jij veel sneller die lekkere chocolade reep kan eten! Lees maar gauw verder.

I want a relationship as strong as a toblerone bar

Toblerone chocolade is ontzettend verslavend en meestal blijft het niet bij maar één stukje. Het lukt überhaupt niet om één stukje af te breken. Gelukkig is er een manier ontdekt waardoor het wél kan. En stiekem is dit ook de manier om een Toblerone te breken… Oeps! Wij doen het dus altijd al helemaal verkeerd.

YouTuber Kaitlin Moore is onze redder in nood! Op een filmpje laat ze zien dat het helemaal niet zo veel geweld nodig heeft. Het is namelijk de bedoeling dat je de reep vasthoudt en met je duim het bovenste driehoekje naar beneden duwt. That’s it! Geen mes of tanden hoeven er aan te pas te komen. Wat een eyeopener!

Wij gaan meteen Toblerone kopen en dit te uitproberen!

Let’s go shopping!

Mango
WEHKAMP
€59,99

Valentino
DE BIJENKORF
€250,00

Claudie Pierlot
DE BIJENKORF
€145,00

Steve Madden
STEVE MADDEN
€120,00

Becksöndergaard
DE BIJENKORF
€69,00

Gas Bijoux
DE BIJENKORF
€120

LEES OOK:

Fitgirls opgelet: Chocoladetaart als ontbijt helpt bij het afvallen 
Oh my god! De nieuwste chocoladesoort is roze
Let’s try: er bestaat nu witte chocolade Toblerone-ijs

Bron: Elle Eten | Beeld: Pixabay, Unsplash