Opgelet! Deze bakkerij verkoopt lekkernijen gevuld met jouw favo likeur

Je verslaving aan kersenbonbons kun je vanaf nu vaarwel zeggen, want hier staat een nieuwe addiction op je te wachten. Ambachtelijke Bakkerij Oegema heeft voor ieder wat wils als het aankomt op lekkere gebakjes. Ze worden namelijk gevuld met bekende likeuren. Voornamelijk tijdens speciale gelegenheden wordt hiermee flink uitgepakt. Laten de woorden Baileys of Liquor 43 jouw hart sneller kloppen? Lees dan snel verder, want deze bakkerij móet je in de gaten houden!

Opgelet! Deze bakkerij verkoopt lekkernijen gevuld met jouw favo likeur

Pasen komt eraan en wij zijn razend benieuwd naar de nieuwe creatie van Bakkerij Oegema. Voorgaande jaren creëerde de bakkerij namelijk paaseieren die gevuld waren met Liquor 43. Hoe lekker is dat?! Ook met Sinterklaas wordt lekker uitgepakt. Afgelopen november stonden chocoladeletters met Liquor 43 en zelfs een aantal met Baileys op het menu. Op valentijnsdag zijn zelfs chocoladeharten gemaakt gevuld met Jack Daniels! Niet zo’n chocoladefan? Ook aan jou wordt gedacht. Tijdens carnaval bracht de bakkerij een heerlijk roombroodje gevuld met niks minder dan, jawel, Flügel! Het werd aangeschreven als perfecte anti-katerbroodje. Sign us up!

Helaas heeft de bakkerij maar één filiaal. Als je in of vlakbij Overijssel woont, raden we je aan om een keer een bezoekje te brengen! Oegema is namelijk in Dedemsvaart gevestigd. Woon je er ver vandaan? Geen paniek! De bakkerij heeft namelijk ook een webshop waar je op je gemakje een gebakje kunt scoren. De paaseitjes hebben wij nog niet op de webshop gespot, maar gelukkig staat er genoeg lekkers op het menu. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk Malibu, Baileys of Liquor 43 gebakje.

Dus… Zin in alcohol, maar geen zin in een kater? Ruil je drankje in voor zo’n heerlijk gebakje. Warning: eet niet te veel van deze lekkernijen, want er kunnen natuurlijk wat extra kilo’s om de hoek komen kijken…

Shop hier verder om jezelf nog meer te verwennen!

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€ 44,99

Adidas
DE BIJENKORF
€ 54,95

BCP Bonprix Collection
BONPRIX
€ 14,99

Come Get Fashion
COME GET FASHION
€ 3,99

Marshall
SMARTPHONEHOESJES.NL
€ 149,00

Silk’n
WEHKAMP
€ 99,00

Beeld: Facebook Bakkerij Oegema