Yes! HEMA komt met gin-tonic paaseitjes

gin-tonic paaseitjes

Zo ongeveer een half jaar voordat de feestdagen voor de deur staan, verleiden supermarkten je al met de overheerlijke hapjes en drankjes die passen bij het thema van de feestdag. Verschillende food brands brengen feestelijke limited editions van hun producten op de markt die we allemaal maar al te graag willen proberen. Het gaat toch vaak over aparte smaakcombinaties en ze zijn maar beperkt verkrijgbaar, dus willen we er graag zo snel mogelijk bij zijn. Wij, als redactieduiven, willen dan ook graag als eerste de lekkerste, vreemdste en meest bijzondere smaakvariaties die voor de feestdagen uitkomen, met je delen. De feestdag die we het eerst tegenkomen in onze agenda is Pasen. Je kunt het waarschijnlijk wel al raden: vandaag komen we met gekke paaseieren voor je. Lees snel verder, want deze eieren moet je proeven!

Chocolate is the answer, no matter what te question is

De paaseieren die het dit jaar helemaal gaan maken zijn de gin-tonic paaseitjes. Gin is nog steeds super geliefd en ontzettend populair. Dat blijkt maar weer uit deze gekke variatie op de klassieke paasei. HEMA verkoopt namelijk dit jaar paaseitjes met gin-tonic vulling! En dat voor maar twee euro! Als dat geen guilty pleasure wordt…

En HEMA is niet de enige verkoper van deze geweldige uitvinding. Oké, deze gin-tonic-paaseieren zijn niet gevuld met je favoriete alcoholische drankje, maar ze smaken er wel naar. Wat kan het jou schelen, als je de gin maar proeft, toch? Ze zijn wel een stuk groter! Deze traktatie scoor je online bij The Treat Kitchen. Je betaalt een prijs van zo’n €10 en als je de eieren combineert met een zak gin-tonic snoepjes, ben je €20 kwijt. Duurder dan dat van de HEMA, maar wel mét gin-tonic-snoepjes!

Nu zul je denken: al die gin-tonic paaseitjes… kom ik daar niet ongelooflijk erg van aan? Dat valt gelukkig mee. Wist je namelijk dat er in paaseitjes gevuld met likeur de minste calorieën zitten vergeleken met andere paaseitjes? En dat uit onderzoek is gebleken dat je van gin afvalt? Zo, ga nu maar weer lekker genieten van je chocolaatjes.

Beeld: HEMA / Bron: Gatsby, HEMA