Science says: als je veel sushi eet ben je slimmer!

sushi

Alle sushi lovers verzamelen! De wetenschap heeft bewezen dat je van je favourite meal slimmer wordt. Een bordje sushi werken we natuurlijk met alle liefde weg. En nu het een win-win situatie is, hebben we een extra goede reden om ons buikje vaker te vullen in een Japans restaurant.

Let’s eat sushi tonight!

Uit onderzoek van de universiteit in Los Angeles is gebleken dat je slimmer wordt van sushi. Dit is zo omdat het vol zit met Omega 3, wat super goed voor je is. Het bleek zelfs zo te zijn dat mensen die veel sushi eten hoger scoren in een IQ-test en betere connecties hebben in hun hersenen. Dat wordt dus (nog) vaker de Uramaki, Temaki en Nigiri bestellen. Vinden we helemáál niet erg! Verzamel snel je vriendinnen en reserveer alvast een tafeltje in je favoriete restaurant.

sushi

Om het allerslimst te worden bestel je sushi met zalm. Hier zitten namelijk de meeste Omega 3 vetzuren in en ook nog eens veel vitamine B6. Dit zorgt voor een beter geheugen. You’re getting smarter!

Het is dus mega lekker (wat we al wisten), het ziet er als een waar kunstwerk uit én je wordt er ook nog eens super slim van. Wij weten wel wat er vanavond op het menu staat. We gaan weer heerlijk genieten van de Japanse keuken. Yummy!

Shop onze favorieten!

Coolcat
COOLCAT
€24,99

Claudie Pierlot
DE BIJENKORF
€195,00

Nike
OTTO
€169,95

Laura Scott
OTTO
€54,99

J.Jayz
OTTO
€22,99

Clean
PERFECTLY BASICS
€78,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

De inhoud van je sushibox als huidverzorging
Japanse noedelsalade met sesamdressing
5x de healthy voordelen van Matcha

Bron: Ze, &Psychologie | Beeld: Pexels