Vieruurtje: Chocolade-pindakaas fudge

In het weekend willen we nooit té lang in de keuken staan. Vooral niet voor een ongezonde snack. Daarom heb ik een recept gevonden waar je maar drie ingrediënten voor nodig hebt én ook nog eens binnen drie minuten klaar is. Vandaag maken we een chocolade-pindakaas fudge! Zó lekker en zo ontzettend makkelijk. En daarnaast ook gluten- én lactosevrij, dus je kunt de fudge voor iedereen maken. Laten we maar snel beginnen!

Ingrediënten:

  • 200 gram pure chocolade
  • 300 gram kokosmelk
  • twee eetlepels pindakaas

Dit moet je doen!

  1. Laat de chocolade langzaam ‘au bain marie’ smelten.
  2. Zodra de chocolade gesmolten is, giet je de kokosmelk en schep je de pindakaas erbij.
  3. Laat het op zacht vuur staan tot er een glad mengsel ontstaat.
  4. Haal het mengsel van het vuur en laat vijf minuten afkoelen.
  5. Giet vervolgens het mengsel in een bakvorm/schaal met bakpapier. Laat dit minimaal drie uur rusten in de koelkast. Het liefst de hele nacht.
  6. Snijd de fudge in vierkante stukjes.

Lekker voor bij de koffie, de borrel of als je zin hebt in iets zoets. Natuurlijk kun je de fudge ook prima invriezen waardoor je het altijd kunt eten! Wij zijn in ieder geval fan van dit heerlijke recept.

Shop de mooiste schoenen uit de shop!

Sacha
WEHKAMP
€129,99

Heine
OTTO
€74,95

Mango
DE BIJENKORF
€49,99

Puma
OMODA
€119,95

Vans
MEN AT WORK
€84,99

Sacha
WEHKAMP
€54,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Easy like Sunday Brunch recept: Roze smoothiebowl met kokos
Vieruurtje: blondies met witte chocolade en frambozen
6 redenen om meer chocola te eten

Bron: Margriet | Beeld: Margriet, Getty Images