Vieruurtje: Indiase zoete-aardappelsoep met rozijnen

zoete-aardappelsoep

Een beetje zoet van smaak, romig en fijn gekruid met een Indiaas tintje; dat zijn de woorden die het vieruurtje van vandaag omschrijven. Wij delen vandaag een heerlijk recept voor bij de lunch of als avondmaaltijd. Of ja, er is altijd wel een goed moment voor een lekker soepje te vinden toch?! Vooral deze Indiase zoete-aardappelsoep met rozijnen. Let’s try out!

Indiase zoete-aardappelsoep met rozijnen

Ingrediënten

  • 1 verspakket zoete-aardappelsoep
  • 60 gram taugé
  • 1 el vadouvan kruidenmix
  • 200 ml kokosmelk
  • 750 ml water
  • 4 mininaans (Indiaas brood)
  • 4 el mangochutney
  • 150 g Griekse yoghurt
  • rozijnen
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper
  • koriander
  • 1 rode ui

Zo maak je het!

  1. Bereid de zoete-aardappelsoep zoals op de verpakking staat omschreven. Maar laat het toevoegen van de olie achterwegen.
  2. Snijd de rode ui in halve ringen.
  3. Voeg tijdens het bereiden van de soep de kruidenmix, ui, kokosmelk en het water toe.
  4. Daarna voeg je de uienringen, een handje rozijnen en de taugé toe.
  5. Breng de soep op smaak met peper en zout.
  6. Ten slotte verwarm je het naanbrood in de oven.
  7. Serveer de soep met het naanbrood, de Griekse yoghurt, mangochutney en koriander apart erbij.

Smakelijk eten!

Shop de look!

Levi’s
OPEN32
€139,95 69,98 

Y.A.S
HUDSON’S BAY
€32,99 16,49

Josh V
JOSH V
€119,99 60,00

Rainbow
BONPRIX
€27,99

Silvercreek
OPEN32
€19,95 9,98

Duifhuizen
DUIFHUIZEN
€49,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Allerhande | Beeld: Unsplash