Wow! Dit wist je nog niet over je geliefde pizza

pizza

Life is not about finding yourself, it’s about finding pizza! Even snel een pizza in de oven omdat je geen tijd hebt om te koken óf omdat je gewoon zin hebt om te snacken tijdens je favoriete serie? No shame! We doen het allemaal wel eens. Hoewel het niet de gezondste maaltijd is (in tegendeel zelfs) geven we zo nu en dan toch toe aan onze food cravings. Wij vertellen je een aantal feitjes over je favoriete maaltijd. Benieuwd? Scroll dan snel verder.

Slice slice baby! Deze facts wist je nog niet over pizza:

#1 Er bestaat een pizza waar je met 100 mensen aan kunt eten

Hoor ik daar een girlsnight aankomen? Je betaalt er flink wat voor, maar in Los Angeles kan het! Wil je deze Italiaanse lekkernij op krijgen? Ga er dan gerust de hele dag voor zitten met je vriendinnen. Good luck!

#2  De duurste variant kost €3100,-

Je betaalt een kapitaal voor de ‘Royale 007’ , maar dan heb je ook wat. Wat er op zit? Gemarineerde kreeft, in champagne, kaviaar, hertenvlees en 24-karaats vlokken van goud. Als je gaat voor de perfecte Instagram foto kunnen we je dit zeker aanraden, maar wij gaan toch liever voor de doodgewone pizza Margherita van de plaatselijke pizzeria.

#3 Olijfolie zorgt er voor dat de smaken samen smelten

Wil je nog meer genieten van je favoriete maaltijd? Zorg er dan met olijfolie voor dat de smaken samen smelten en je pizza nóg lekkerder wordt. Is that even possible?

#4 De pizza Margherita heeft koninklijke roots

Margherita heeft haar naam te danken aan de vrouw van Koning Umberto I. Haar naam was Margherita en ze heeft héél lang geleden tijdens een bezoek aan een Italiaans stadje een pizzabakker gevraagd om dit Italiaanse gerecht te bereiden, sindsdien heeft het de naam Margherita.

#5 Pizza peperoni wordt het meest besteld

Maar liefst 36 procent van de pizza’s die besteld worden is peperoni. Is dit ook jouw favoriet?

I’ts shopping time!

Ba&Sh
DE BIJENKORF
€430,00

Open End
NAVABI
€44,99

John Baner Jeanswear
BONPRIX
€27,99 19,99 

Lamica
OMODA
€103,95

Luz da Lua
DE BIJENKORF
€225,00 149,00

Casa Jewelry
DE BIJENKORF
€32,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Ook zo’n enorme hekel aan kaas? Dit is de reden!
Easy like Sunday! Doritos krokante kip
Science says: als je veel sushi eet ben je slimmer!

Bron: Metronieuws, Spar university, Magioni  | Beeld: Unsplash, Pixabay