Yay! Er bestaat popcorn met Gin & Tonic smaak

Onze dag kan niet meer stuk! Naast het nieuws dat er bewegende emoticons komen, kregen wij ook het nieuws dat er popcorn bestaat met je favoriete cocktail smaak! Hoe leuk is dat? En er zijn meer yummy cocktail smaken te koop. Wij hebben onze nieuwe all time snack gevonden hoor!

Eating and drinking at the same time are the best thing in life!

De Engelse popcorn company Joe & Seph zijn de bedenkers achter dit geniale product en staan bekend om hun vreemde smaken. Zo hebben ze peperkoek, blauwe kaas met walnoot en selderij en popcorn met truffel olie smaak. En sinds 2013 dus ook Gin en Tonic! Waarom wisten we dit niet? Sinds de lancering van de Crispey Gin & Tonic hebben ze meerdere cocktail smaken geïntroduceerd, zoals Fruity Cosmopolitan, Zingy Margarita, Refreshing Mojito en Caramel, Machiatto & Whiskey. Yum! De popcorn bevat 5% alcohol en sommige smaken hebben zelfs een award gewonnen voor beste smaak in 2015! Wij zijn errug benieuwd.

Wednesdays call for everything Gin 😍 • • • #joeandsephs #gourmetpopcorn #ginandtonic #wednesdays #humpday

Een bericht gedeeld door Joe & Seph’s Popcorn (@joeandseph) op

De smaken zijn te koop via de Joe & Sephs webshop en voor €4,00 krijg je 70 gram en voor €5,00 zelfs 110 gram. Wij vinden het niet meer zo erg als het straks kouder wordt en we de hele dag films kunnen kijken!

LEES OOK:

Wow! Amerikanen besteden zo veel per maand aan avocado toast 
Oh my god! De nieuwste chocoladesoort is roze

Beeld: Pixabay, Joe & Sephs