Yes! Baileys komt met een lactose- en glutenvrije variant


Baileys is hét drankje om een heerlijk avondje mee af te sluiten. In de ene hand Baileys met wat ijsblokjes, in de andere een stukje chocolade. We love it! Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om dit heerlijke drankje te drinken omdat er zuivel en gluten in zitten. Maar dat is verleden tijd! Baileys brengt namelijk een nieuwe smaak op de markt, speciaal gericht op iedereen die lactose- en glutenvrij leeft. Yes!

Baileys Almande

Alle vrouwen die allergisch zijn voor gluten of zuivel opgelet! Baileys komt namelijk (eindelijk!) met een drankje op de markt waar ook jullie van kunnen genieten. Het gaat Baileys Almande heten, en zoals je wel kan raden smaakt het naar amandel. Jum! Het heeft een roomachtige smaak door de combinatie van zoete amandelolie en amandelextract.

En het beste nieuws is: de lactose- en glutenvrije variant heeft dezelfde kwaliteit als de gewone Baileys. Doordat er geen gluten of lactose in zitten, is dit drankje ook perfect voor iedereen die een veganistisch dieet volgt. Kijk, dit maakt het leven meteen een stuk makkelijker ;).

In de Verenigde Staten is dit drankje al wel te koop, en door de vele vragen hebben ze besloten om het ook in Europa te gaan verkopen. Nu zijn we helemaal benieuwd! Voor iedereen die niet kan wachten op dit heerlijke drankje hoeft niet lang te wachten! Vanaf 1 maart (!) is hij namelijk al te koop in de winkel. Mooi op tijd om de lente in te luiden! Yes!

LEES OOK:

Needed: wonderdrankje tegen kater
Yes please! Brownies in je brievenbus
OMG! KFC lanceert pizza met fried chicken crust

Beeld: Unsplash