Yes! De nieuwe McFlurry Red Fruit & Meringue is nú verkrijgbaar

McFlurry Red Fruit & Meringue

Het voorjaar komt eraan en dat betekent voor de McDonald’s fans onder ons maar één ding: tijd voor een nieuwe McFlurry! Ieder jaar brengt de fastfoodketen minimaal één nieuwe smaak uit. McFlurry Toblerone, -Milka, -Oreo, of -Stroopwafel zijn al bekende begrippen onder de Nederlandse fans van McDonalds. Bovendien zijn we helemaal weg van My McFlurry, waarbij verschillende toppings met verschillende sauzen gecombineerd kunnen worden. Wat dacht je van de goddelijke combinatie karamel-zeezout en chocoladesaus?

De smaak

Afgelopen jaar werd de smaak Strawberry Cheesecake uitgebracht. Kun jij ook geen genoeg krijgen van die heerlijk zoete aardbeiensmaak? Dan loopt het water al je mond in bij het horen van de naam van de nieuwe smaak: McFlurry Red Fruit & Meringue! McDonalds zegent ons opnieuw met een heerlijk tussendoortje voor de wat warmere dagen die eraan zitten te komen. Het ijsje bestaat uit het bekende romige softijs, cranberries en aardbeien die afgetopt zijn met een drizzle van aardbeiensaus. En dat is niet het enige wat ons blij maakt… er zitten namelijk ook heerlijke stukjes witte en roze meringue in. Sounds like heaven, right?

New, new, new!

McDonald’s vernieuwd de laatste tijd steeds vaker het menu. Denk aan de Veggie McChickens of de Chicken Tenders met die heerlijke chili-mayo. We like! Ook test de fastfoodketen momenteel meerdere nieuwe recepten uit waar voornamelijk vegetariërs en veganisten enthousiast van zullen worden: de Vegan McNuggets, de McFalafel en de Vegan Happy Meal. Het is dus wel te zien dat McDonald’s steeds meer rekening houdt met de vegetariërs en veganisten onder ons. Wellicht verschijnt er ooit ook een zuivelvrije McFlurry op het menu? Wie weet…

Om je dag af te maken: de McFlurry Red Fruit & Meringue is vanaf vandaag verkrijgbaar bij McDonald’s. En ja, gelukkig is het heerlijke ijsje ook in Nederland verkrijgbaar! App je vriendinnen dus maar alvast om voor vanavond een ritje door de McDrive in te plannen, want deze nieuwe variant móet je proberen!

 

Shop hier jouw nieuwe look!

Bodyflirt
BONPRIX
€ 24,99

Selected Femme
HUDSON’S BAY
€ 19,99

Wrangler
DE BIJENKORF
€ 119,95

Via Vai
NOLTEN
€ 189,95

Furla
DE BIJENKORF
€ 350,00

Heart To Get
DE BIJENKORF
€ 59,95

Mac Cosmetics
HUDSON’S BAY
€ 19,50

Aveda
HUDSON’S BAY
€ 28,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

Bron: McDonald’s / Beeld: McDonald’s