Motivatie om te sporten kwijt? Zo vind je ‘m terug

sport

Ugh, soms willen wij ook gewoon een week lang chocolade en friet eten en series binge-watchen in bed. Als we daaraan toegeven zijn we er na twee dagen ook wel weer klaar mee en snakken we naar healthy food en een hele pittige workout. Maar soms gebeurt dat ook niet en zijn wij ook onze motivatie even he-le-maal kwijt. Klinkt herkenbaar? Met deze tips vind je je motivatie hopelijk weer terug.

#1 Why you started
Herinner je je nog dat moment waarop je overtuigd raakte om deze levensstijl te gaan volgen? Was het een boek, docu of goed gesprek? Lees, kijk of praat er opnieuw over! Wedden dat je je motivatie zo weer terugvindt?

#2 Persoonlijke inspiratie
Lees een succesverhaal van een ander. Gelukkig hoef je daar hoef je je daar niet meer lang naar te zoeken op Instagram. Gegarandeerd inspiratie!

#3 Maak een visualisation board
Verzamel woorden en afbeeldingen die jou eraan herinneren hoe jij de beste versie van jezelf wordt. En waarom je dat wilt worden. Of verzamel afbeeldingen die je overal door het huis plakt: op de spiegel, op de voordeur etc.

#4 Doe onderzoek naar alle benefits
Als je leest waar je favo smoothie bowl of power leg day  allemaal goed voor zijn, kun je bijna niet anders dan enthousiast de keuken/sportschool induiken.

#5 Bel een like minded vriend of vriendin
En doe dingen samen! Spreek om de dag/avond af voor een etentje of een sportsessie. Dan heb je een stok achter de deur en is het ook ineens een stuk gezelliger om te gaan sporten/gezond te eten.

#6 Geef over aan die drang om even het tegenovergestelde te doen
Nestel je op de bank met je favo serie en die ongezonde muffin. Doe het gewoon. Want eerlijk: dit gaat natuurlijk ook hartstikke vervelen. En je realiseert je waarschijnlijk dat die ongezonde muffin in je gedachten veel lekkerder was dan dat-ie in het echt was.

We zijn benieuwd naar jouw ultieme motivatietip! En als je je motivatie weer gevonden hebt: tijd voor een workout op het RYB playground? Nodig gratis een vriend uit bij een jaarabonnement van 9,95 euro per maand!

Bron: Rock Your Body

Goed gesport? Beloon jezelf en shop!

BA&SH
DE BIJENKORF
€ 310,00

Nubikk
VAN BOMMEL SCHOENEN
€ 189,95

Guess
NELSON
€ 94,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€ 49,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€ 49,95

Calvin Klein
DE BIJENKORF
€ 54,00

Narciso Rodriguez
HUDSON’S BAY
€ 68,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop