Oh my! Er bestaat nu chocolade yoga

Ondanks dat ik niet echt een sportfanaat ben, vind ik het soms wel fijn om yoga te doen. Het geeft me namelijk een erg voldaan gevoel als ik mijn balans weet te vinden en voor de verandering eens niet om val. Maar yoga kan toch nog best saai zijn, vooral als je het al een paar keer hebt gedaan. Ben jij op zoek naar een nieuwe soort yoga, maar wil je ook gewoon lekker genieten? Dan is chocolade yoga wat voor jou! Namasté!

Inhale the chocolate

Het klinkt natuurlijk heel leuk: chocolade yoga. Maar zeg nou zelf, dit heeft toch niets met yoga te maken? Fout! Je doet namelijk echte yogahoudingen terwijl je ondertussen knabbelt op een stukje chocolade. En dan bedoel ik niet de liggende houdingen, maar de echte intensieve, zoals de Triangle en de Downward Facing Dog. En natuurlijk zijn er ook meditatie oefeningen voor je momentje rust.

Hoe het te werk gaat? Tijdens de les neem jij hapjes van diverse chocolade repen. Tijdens het eten van de chocolate laat jij je brein en gedachten helemaal vrij over de sensationele smaken. Dit klinkt toch perfect? Initiatiefnemer is Guzel Mursalimova en samen met veganistische avocado-chocoladefabrikant ‘Love Cacao’ bedacht zij deze nieuwste yoga-variant.

Deelname aan deze ietwat aparte yoga-vorm kost je helemaal niet zoveel, voor €18 krijg jij de beste yogales die je ooit gehad hebt! Kaarten koop je hier.

Shop jouw yoga outfit!

Rituals Home
DE BIJENKORF
€39,90

Rituals Home
DE BIJENKORF
€19,90

Hema
HEMA
€20,-

Nike
WEHKAMP
€30,-

STANNO
WEHKAMP
€18,99

Rituals Home
DE BIJENKORF
€29,90

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Uit balans? Yin Yang yoga voor dummies
Waarom je direct aan yoga moet beginnen

Bron & beeld: Gatsby