OMG! Met deze drinkbeker kan jij je wijnglas overal mee naar toe nemen

Iedereen die maar een beetje wijnfanaat is, is bekend met het probleem dat een wijnglas niet bepaald reisbestendig is. Het is breekbaar en valt elke keer om in het gras of zand. En dat terwijl wij op een zonnige dag of saaie vrijdagmiddagborrel soms echt een goed glas wijn nodig hebben. Gelukkig is er nu een speciale beker op de markt waardoor wij niet meer stiekem uit onze koffiebeker hoeven te nippen á la Bonnie St. Claire. Yes!

Vino2go

Vergeet knoeien of omvallende wijnglazen, met de Vino2go Portable Wine glas is dit verleden tijd! Dit is een plastic drinkbeker met een sluiting waardoor jij altijd en overal je Merlot mee kunt nemen. In de drinkbeker zit een ingebouwd wijnglas, dus we hoeven niet bang te zijn dat-ie kapot gaat. En hij is ook nog eens van plastic. Hoe fijn is dat?

Ben je meer fan van koude witte wijn? Dan heb ik heel goed nieuws! De beker is namelijk dubbelwandig waardoor je wijn ook zeker een tijdje koud blijft. Scheelt weer zeulen met een coolbox! De beker is van zichzelf transparant, maar de dop is te verkrijgen in verschillende kleuren. En de namen zijn geniaal! Zo heb je Merlot Red, Party Pink, Verde Green en Business Black. Ik zeg voor elke situatie eentje! Bekijk de kleuren hieronder.

Asociaal lurken uit je wijnfles is nu verleden tijd! Deze beker moet mee naar je volgende picknick, poolparty of Vrijmibo! Deze geweldige uitvinding kun je hier kopen en kost maar €11,49. Koopje!

Shop de mooiste zonnebrillen (voor de day after!)

Céline
DE BIJENKORF
€320,00

Shoeby
SHOEBY
€7,95

Pieces
PIECES
€14,99

Pieces
SHOEBY
€14,99

Roxy
OTTO
99,00 49,95

Ikki
OMODA
€49,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Is chocoladewijn het nieuwe winterdrankje
OMG! In Italie staat een wijnfontein waar je 24/7 (gratis) wijn kunt scoren
Oh my goth! Er bestaat zwarte wijn

Bron: 100p magazine | Beeld: Getty Images, Firebox