Recept: Beautiful Green Smoothie

green smoothie

Wij geloven dat het drinken van groene smoothies je daadwerkelijk mooier maakt. Doordat groene smoothies werken aan je gezondheid van binnenuit. Ze zetten je spijsvertering aan de gang, helpen de darmen met het uitscheiden van afvalstoffen, voeden de cellen met de nodige vitamines en mineralen om te vernieuwen en ze geven je directe energie.

Dit is een recept uit het Rock Your Body boek en vind je ook terug op het RYB playground (www.ryb.nl), waar je terecht kunt voor talloze workoutvideo’s én een persoonlijk voedingsschema.

Beautiful Green Smoothie

Met één smoothie krijg je zoveel vitamines, mineralen, vezels, antioxidanten, enzymen en nog ontelbaar meer goede stoffen binnen. Groene bladgroenten zetten zonlicht om in energie, energie die wij direct kunnen ervaren wanneer we deze planten rauw eten (of drinken). Door het blenden worden de plantencellen zo afgebroken dat ons lichaam ze nog gemakkelijker kan verteren en opnemen.

In een groene smoothie combineer je (blad)groenten met vers fruit. Je kunt de smoothie zo groen maken als je zelf wilt en dit kun je opbouwen door steeds wat meer groen toe te voegen en wat minder fruit. Groene smoothies zijn de perfecte start van de dag, maar ook een fijne energiebooster in de middag.

Het recept

Bereidingstijd: 5 minuten
Voor 2 porties

Ingrediënten:

 • ½ citroen
 • 1 banaan (bevroren)
 • 150 g mango (diepvries)
 • 250 g perziken (diepvries)
 • 3 stengels bleekselderij
 • 50 g verse spinazie
 • 10 g verse peterselie en koriander
 • 300 ml water

Extra benodigdheden: blender

Bereiding:

 1. Snij de gele schil van de citroen. Doe samen met alle andere ingrediënten in de blender. Mix tot een gladde smoothie.
 2. Verdeel over twee grote glazen en decoreer met de bloemen.
 3. En drinken maar!

Bron: Rock Your Body

Let’s shop!

Josh V
JOSH V
€129,99 52,00 

Scotch & Soda
HUDSON’S BAY
€ 69,95

Set
DE BIJENKORF
€ 390,00

Nubikk
ARENDONK.NL
€ 199,99

Bering
DE BIJENKORF
€ 189,00

Anna + Nina
DE BIJENKORF
€ 54,95

Rosefield
ROSEFIELD
€ 49,00

Orelia
DE BIJENKORF
€ 29,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰