11 exercises voor een fantastisch strakke buik

strakkie2

Oké dames, wat als ik eens zeg: strakke buik. Heb ik dan jullie aandacht? Ja? Dat dacht ik al! Want menig vrouw zou een moord doen voor een mooi, strak en afgetraind buikje. Sommigen zijn er van nature al mee gezegend en kunnen de sportschool gemakkelijk een keertje overslaan, maar de meeste van ons (including me, I guess…) zijn toch wel het slachtoffer van veel, heel veel buikspieroefeningen.

>> De knapste sportleggings om het jaar sportief in te beginnen

Begrijp me niet verkeerd, op een snoeiharde sixpack zit ik niet bepaald te wachten. Maar een platte buik, zo eentje als Gigi Hadid of Doutzen Kroes bijvoorbeeld, daar droom ik toch wel van! Mijn motivatie om iedere dag braaf de gym te hitten is nog even ver te zoeken, en dáárom sprong ik ook een gat in de lucht toen ik dit filmpje van Women’s Health tegenkwam. Natuurlijk, we zijn de moeilijkste niet en willen wel voor die beach body werken, maar als het kan wél graag zo efficiënt mogelijk.

Wist je dat afwisseling van oefeningen key is om je strakke buikje te verwezenlijken? Dus om nou die hard alleen maar crunches te gaan doen, dat is niet per se de bedoeling. Ik hoor je al denken: maar welke oefeningen moet je dan wél gaan doen? Bekijk het bovenstaande filmpje eens! Strakke buik here we come!

Work it out

Asics
De Bijenkorf
40,- 20,-

Varley
Zalando
€89,95

Nike
Schuurman Schoenen
79,99 63,99

>> Dit zijn de meest effectieve oefeningen voor je billen
>> Om deze redenen zou je moeten beginnen met boksen

Bron: Women’s Health | Beeld: Pinterest