12 x super gênante momenten in de sportschool

Of je het leuk vind om naar de sportschool te gaan of juist totaal niet, aan herkenbare awkward momenten ontkom je niet. Wij zetten de 10 meest gênante momenten tijdens je work-out op een rijtje.

#1: de waterval

giphy

Tijdens het rennen op de loopband neem je een slokje water en de helft belandt niet in je mond maar op je shirt. Het moment zelf is al super awkward, maar die enorme watervlek helpt ook niet echt mee.

#2: zweetplekken

Ja, we hebben er allemaal weleens last van: zweetplekken. Het is volkomen normaal om te transpireren tijdens een lekkere fitness sessie, maar wij vrouwen kunnen ons hier eeuwig aan generen. En dan heb je nog de ergste zweetplek van allemaal: bij je kruis.

#3: the walk of shame

6102debe7cf78ec19ad1f86dc17d0092

Bij het krachthonk pak je super gemotiveerd een set gewichten van ieder 8 kg. Je realiseert je alleen al na twee keer optillen dat dit toch wel iets te hooggegrepen was, dus moet je the walk of shame lopen om de gewichten voor een lichter setje om te wisselen.

#4: transpiratiegeur van een ander

Zit je net in een super sessie op de loopband, komt er iemand op de machine naast je staan met een enorme (!!) zweetlucht. Normaal blijven ademen is mission impossible, maar er is geen subtiele manier om drie apparaten verderop weer je workout te herpakken. Stoppen dan maar?

#5: je eigen zweetgeur

En besef je later dat het nare zweetgeurtje van jou afkomstig is…

#6: de hip abductor

gymrule1

De hip abductor, een machine waarmee je met de benen in standje bevallen moet, is in het algemeen al een super ongemakkelijk apparaat. Laat je nu net onbewust oogcontact maken met die ene leuke jongen.

#7: machine battle

Je loopt precies tegelijkertijd met iemand anders naar hetzelfde apparaat. Je komt op het moment dat één van jullie stilzwijgend het apparaat moet gaan toe-eigenen. Of het gênante moment dat jullie allebei super friendly het apparaat afstaan, maar geen van de partijen toe wilt geven. 

#8: de afdruk

f9f9895b95ebc61cb3dca57dc1fdd202

Ja het zweet blijft je maar achtervolgen in de sportschool. Logisch, maar wel super ongemakkelijk. Bijvoorbeeld wanneer je een enorme zweetvlek achterlaat op een apparaat en de degene na jou ziet dat ook. Waar was die handdoek ook alweer?

#9: ondergoed

Het maakt niet uit wat voor ondergoed je aan hebt; het veroorzaakt altijd problemen. Wanneer je een string aan hebt, moet je die continu weer rechttrekken waardoor je iedere keer in je billen zit te graaien. Of je hebt nét die donkerblauwe slip met felroze polkadots aan die door je sportlegging heen schijnt.

#10: betrapt worden op staren

funny-gif-girl-looking-dog-standing-still

Het maakt niet uit waar je bent, betrapt worden op staren is super awkward.

#11: tomatenhoofd

Heb je net een lange sessie op de crossrainer voltooid en je hoofd is inmiddels zo rood als een tomaat, natuurlijk kom je dan altijd een bekende tegen.

#12: het oerwoud

giphy-6

Pas in de kleedkamer erachter komen dat je vanochtend je oksels niet hebt geschoren en alleen een hemdje bij je hebt. Dat wordt dus een workout met de armpjes laag.

Beeld: Unsplash

Shop je zweetproof outfit hier!

Adidas Originals
HUDSON’S BAY
€ 29,95

Puma
HUDSON’S BAY
€ 24,95

Nike
DE BIJENKORF
€ 190,00

Nike
DE BIJENKORF
€85,00

Nike
DE BIJENKORF
€80,00 56,00 

Adidas
DE BIJENKORF
€99,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop