3 korte work-outs voor slanke en strakke armen

strakke armen

Hoe krijg je strakke armen? Er zit een groot verschil tussen slanke en strakke armen. Als je slanke armen hebt, kunnen ze zomaar mee zwiepen als je iemand staat uit te zwaaien. Op zich heel lief dat de rest van je lichaam mee zwaait, maar voor jezelf minder leuk. Je armen slanker en strakker trainen klinkt niet echt als een leuke uitdaging, maar met deze drie Model Workouts uit onze Twenties proberen we er het beste uit te halen!

Alhoewel we voornamelijk zeuren over vet op onze buik, is vet op onze armen evenmin welkom. Arm vet is natuurlijk minder schadelijk en gevaarlijk voor je dan buikvet, maar gezond is het natuurlijk niet. Wil je het vet verbranden? Zorg dan voor meer verbranding van vet dan dat je binnenkrijgt. Wil je daarbij je armen ook strakker krijgen? Dan moet je natuurlijk gerichte oefeningen doen. En die staan hieronder voor je klaar.

3 Hapklare brokken voor slanke en strakke armen

Bovenstaande oefeningen voer je dus 20 keer uit, zoals de tikker in beeld voor je aangeeft. Dat is niet moeilijk, maar wil je het wel moeilijk of zwaar hebben? Speel deze online work-out gewoon nog een keer af en herhaal de oefeningen. Ik doe zelf om de dag zware squat-oefeningen en beschouw het vaak als het begin van mijn training.

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze work-outs aankan? Kijk dan eens op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies work-out serie en nog veel meer work-out video’s en recepten. Je kunt een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro.

xoxo

Paultje