3 x work-outs voor slanke en strakke benen

work-outs

Slanke benen trainen klinkt eigenlijk meer alsof je dunne beentjes hebt en er wel wat meer op mag. Dat terwijl de meeste vrouwen bedoelen dat ze hun benen slank willen houden of slank willen krijgen. I don’t judge, said the Model Workout trainer. Train je benen zoals jij ze graag wilt. Het gaat er natuurlijk om wat je zelf het mooist vindt. Je kan ze alleen niet korter of langer trainen. Jammer voor je, want daar zal je je toch echt wel bij neer moeten leggen. Dé vraag is natuurlijk hoe je slanke benen trainen kan! Wij leren je de juiste work-outs.

Work-outs

Wat veel vrouwen willen is hun vetpercentage verlagen en weinig spiermassa ontwikkelen, in ieder geval geen gespierd lichaam. Nou is het voor vrouwen echt niet makkelijk om veel spiermassa te ontwikkelen. Mocht je dat nou wel willen en van een uitdaging houden dan kan je bijvoorbeeld crossfit uitproberen. Ik zeg het nog maar eens: vetmassa kwijt raken los je toch echt op door naar je voeding te kijken en het te veranderen.

De bovenstaande oefeningen voer je dus 20 keer uit, zoals de tikker in beeld voor je aangeeft. Dat is niet moeilijk maar wil je het wel moeilijk of zwaar hebben speel deze online workout gewoon nog een keer af en herhaal de oefeningen. Ik doe zelf om de dag zware squat oefeningen en beschouw het vaak als het begin van mijn training.

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Kijk dan eens op My Model Workout voor de hele TwenTies workout serie, nog veel meer workout video’s én recepten.

xoxo

Paultje

Shop je work-out oufit!

Adidas
DE BIJENKORF
€29,95

Nike
DE BIJENKORF
€35,00

O’neill
O’NEILL
€49,99 24,99

Nike
DE BIJENKORF
€120,00

Roxy
OTTO
€55,99

Nike
WEHKAMP
€12,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

10x Sporttips om het beste uit je workout te halen
Get fit met game your workout
Blogger en modellencoach Paultje zegt dat je kroketten mag eten!

Bron: My Model Workout | Beeld: My Model Workout