Dit zijn de belangrijkste lichaamsdelen van een vrouw om te trainen

trainen

Elke vrouw is uniek in haar lichaamsbouw en kracht. Maar wat zijn nu de twee belangrijkste lichaamsdelen van een vrouw om te trainen? Op deze vraag zullen veel vrouwen verschillende meningen en antwoorden kunnen geven. Wij denken dat het merendeel het vast eens is met een van deze lichaamsdelen. Het andere lichaamsdeel of beter gezegd onderdeel zullen velen niet als eerste aan gedacht hebben, maar die staat bij ons toch zeker wel hoog op de lijst. Ook benieuwd over welke lichaamsdelen wij het hebben?

Dit zijn de belangrijkste lichaamsdelen van een vrouw om te trainen

De volgende video laat een aantal oefeningen zien die goed zijn om deze lichaamsdelen goed aan te pakken.

Zoals je ziet is de eerste oefening volledig gericht op…..de billen! Dit zijn voor veel vrouwen hoe dan ook de meest intrigerende spieren om te trainen. En om met specifiek gerichte oefeningen wat extra aandacht aan te besteden. Een goede bilpartij zorgt voor meer zelfvertrouwen en behoort daarom volgens ons tot één van de twee belangrijkste lichaamsdelen van een vrouw.

Mocht je een volledige booty work-out willen volgen kijk dan op www.mymodelworkout.com. In de Twenties series zit een booty work-out met 6 oefeningen volledig gericht op de billen.

De overige twee oefeningen uit de video zijn de ancle tab en de speed parachute. Dit zijn twee super oefeningen voor….je core! Het lichaamsdeel wat heel belangrijk is voor een vrouw. Maar waarom is je core dan zo een belangrijk?

De core is het absolute powerhouse van je lichaam die wanneer deze voldoende ontwikkeld is vele voordelen met zich meebrengt. Een aantal voordelen van een stevige core op een rijtje:

  • Vermindert rugklachten
  • Werkt blessure preventief
  • Verbetert je algehele kracht niveau
  • Helpt enorm bij het terug in shape komen na een zwangerschap

trainen

trainen

Door de verschillende voordelen van deze twee lichaamsdelen vinden wij bij Model Workout dat je mag zeggen dat deze onderdelen tot de belangrijkste onderdelen van het vrouwelijk lichaam horen. Mocht je toe zijn aan specifieke work-outs voor je core of je booty, neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com . Er staat meer dan een uur aan video’s voor je core online en ook trainingen voor je billen worden rijk vertegenwoordigt op de site.

Veel train plezier!

Liefs Model Workout

Shop de sport look!

Reece
WEHKAMP
€44,99

Puma
WEHKAMP
€24,95 19,95

Reebok
DE BIJENKORF
€54,95

Adidas
DE BIJENKORF
€99,95

Adidas
WEHKAMP
€44,95

Nike
WEHKAMP
€10,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Work-out: uithoudingsvermogen trainen
Work-out: bolle billen trainen
6x type mensen die je elke keer in de sportschool tegenkomt