Get fit met Game Your Workout

Game Your Workout

Wie van jullie is er al begonnen met het goede voornemen om (meer) te gaan sporten? We zitten inmiddels een week in 2017 en helaas zijn veel goede voornemens direct gesneuveld. Wees niet bang, want ik heb een nieuwe Model Workout voor je klaar staan! En ik geef je 4 simpele en handige tips om je sport voornemens en onze work-out vol te houden!

Game Your Workout is onze nieuwe manier van simpel, snel en toch efficiënt trainen. Met deze work-out is dat nog nooit zo makkelijk geweest. Met de eerste video van het Game Your Workout concept train je met eenzelfde principe: 24-16-8, dit zijn het aantal herhalingen dat je van iedere oefening uitvoert. Hoe sneller jij de oefeningen met deze herhalingen uitvoert, des te beter jij wordt. Oftewel door je work-out als een game te zien, willen we het plezier in het doen van work-outs hoog houden!

4 simpele sport motivatie tips

1. Geef jezelf een beloning

Stel een duidelijk sportief doel voor ogen. Zowel op de korte termijn, volg bijvoorbeeld vanavond een Model Workout, als op de lange termijn, doe mee met een halve marathon. Voor elk doel geef je jezelf een beloning. Wel in perspectief natuurlijk. Niet dat je aan het eind van het jaar 365 paar schoenen hebt.

2. Maak een overeenkomst

Blijkbaar zijn wij als mens beter in staat iets vol te houden als we een contract ondertekenen. Stel een overeenkomst op met je vrienden of familie voor op korte termijn. Zet daarin duidelijk haalbare doelen en wat je moet doen als je het niet naar behoren uitvoert.

3. Alleen positief denken werkt niet

Alsof je alles kan bereiken met alleen maar positief denken. Natuurlijk werkt het goed om positief te blijven denken, maar wat ook goed is, is nadenken waarom het je niet eerder is gelukt. Wat zijn je valkuilen en ben je wel eerlijk naar jezelf? Denk aan de obstakels die je tegenhouden en hoe je die obstakels uit de weg kunt ruimen.

4. Zet er geld tegenover

Er zijn veel mensen die harder hollen als er centjes tegenover staan. Zoek iemand die je wilt sponsoren en betaalt als jij je sportieve doelen hebt behaald. Denk aan een marathon om geld op te halen of iemand die daadwerkelijk bereid is geld te geven als je echt eens weet door te zetten.

Ben je benieuwd naar de Game Your Workout? Heb jij zin in een uitdaging maar ook in plezier tijdens het sporten? Neem dan een kijkje op www.gameyourworkout.nl voor de work-out video’s en recepten. Meld je daarom deze maand aan als pro member voor maar €1.

xoxo

Paultje