Get rid of the lovehandles

Modelworkout-213-1170x770

Oh nee wat zie ik nou over mijn broekrand? Het zijn hatehandles! Lovehandles zitten bij mij op mijn kont hoor. Oké misschien heb ik mezelf eindelijk eens laten gaan op vakantie, maar het lijkt me sterk dat ik na één week loslaten gelijk een speklaag voor een hongerwinter heb ontwikkeld. Hoe ver voor mijn vakantie was ik eigenlijk al begonnen met het kweken van warm vlees? Ik wil geen overhangend vet en vel, al is overhangend vel natuurlijk met het oog op ouder worden uiteindelijk niet te vermijden, maar ik moet tegelijkertijd ook ophouden met zo panisch doen. Het is tenslotte geen ramp. De vraag is alleen: hoe kom ik weer af van mijn lovehandles?

De eerste die durft te zeggen dat abs are made in the kitchen vreet ik op! Nou weet ik het wel hoor dat het aan mijn voeding ligt, daar heb ik je repetitieve vermoeiende opmerking niet voor nodig. Beter gebruik ik natuurlijk één van onze eigen online voedingsschema’s en houd ik mij strikt aan mijn trainingen want heel eerlijk gezegd heb ik meer gesmokkeld afgelopen maand dan een bolletjesslikker uit Curaçao. Ik denk namelijk dat ik ook nogal suiker verslaafd ben en ik moet maar eens een suikervrije uitdaging aangaan. Iemand van jullie die al gestopt is met suiker en zijn ervaring daarmee wilt delen?

Online work-out 1

Online work-out 2

Online Work-out 3

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze online work-outs aankan? Je kan een maand lang een pro account uitproberen en dat kost je maar één euro. Kijk snel op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies work0out serie en nog veel meer work-out video’s en recepten.

Overigens gebruik ik Martine, die geen lovehandles heeft, als hoofdfoto want die van mij laat ik niet zien natuurlijk. Nou doei hè!

xoxo

Paultje