Single ladies opgelet: volgens mannen is gespierd het nieuwe slank

gespierd

Voor alle single ladies die dit jaar een man aan de haak willen slaan is dit codewoord een must: krachttraining. Zet je spieren eens goed aan het werk in plaats van het volgen van een streng dieet. Brits onderzoek heeft uitgewezen dat mannen meer voorkeur geven aan een (licht) gespierde vrouw, dan een vrouw die heel slank is.

Volgens mannen is gespierd het nieuwe slank!

Als het aan mannen ligt, wordt gespierd de nieuwe trend. Denk aan Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Kate Hudson. Allemaal vrouwen die goede krachttrainingen volgen met een mooi resultaat.

Voeding

Om spieren te kweken is voeding heel belangrijk, vaak is dit vetarm en eiwitrijk. Dit is alleen niet voor ieder lichaam weggelegd. Laat je daarom in de sportschool of via je trainer goed adviseren welke oefeningen effectief zijn voor je lichaam en wat daarbij past qua voeding.

Buikspieren

Planking is een goede en snelle work-out om buikspieren te kweken: ga in een push-up positie staan en buig vervolgens je ellebogen zodat je er op kunt rusten. Span je buik aan, zodat je boven- en onderlichaam één rechte lijn vormen. Probeer dit 60 seconden vol te houden. Het klinkt misschien makkelijk, maar dat is het zeker niet. Deze work-out zorgt voor een mooie strakke buik en is prima vanuit huis te doen.

Beenspieren en bilspieren

De squat is misschien wel de meeste bekende oefening om je been- en bilspieren te trainen. Deze effectieve oefening brengt je met veel trainingen en doorzettingsvermogen tot een mooie bilpartij. Het is wél van belang dat je deze oefening op de juiste manier uitvoert. Ga op heupbreedte staan, als je met gewichten werkt houdt je deze langs je lichaam. Zak vervolgens door je knieën, houdt je dijen parallel aan de grond en zorg er voor dat je niet te ver doorzakt. Houd deze positie een paar seconden vast voor je weer omhoog komt.

Laat je spieren werken

Voel je ‘m al? Je spieren branden en je staat eigenlijk op het punt om te stoppen, maar juist dan moet je doorzetten. Maak het jezelf niet te makkelijk!

Let’s shop!

Puma
HUDSON’S BAY
€64,95 32,47

BPC Bonprix Collection
BONRPIX
€17,99

Nike
HUDSON’S BAY
€30,00

Ecco
SCHUURMAN SCHOENEN
€109,99

Adidas
WEHKAMP
€149,00 126.00

Adidas
WEHKAMP
€17,95 14,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Dailymail, Cosmopolitain, Gezonderleven |  Beeld: Unsplash