Must see: 5x video’s voor mooie billen

mooie billen

Nog geen paar jaar geleden was de “lijkt mijn kont hier niet dik in” wereldwijd een veelgebruikt zinnetje onder vrouwen. Daar bracht Kim Kardashian verandering in. Met haar perfect ass veranderde ze het zelfbeeld van miljoenen vrouwen. Inmiddels streven veel van ons naar mooie billen. In de sportschool zijn we massaal aan het squatten en ook de thuis-sporters zijn fanatiek bezig met billen trainen. De perfecte booty komt er dus niet zomaar, we moeten er echt hard voor werken. Streef je ook naar een strakke, mooie billen of ben je gewoon op zoek naar nieuwe bil-oefeningen? Wij zochten vijf oefeningen voor je uit om je bilspieren te trainen. Make that ass grow!

Zo krijg je mooie billen!

#1 Booty P.I.T.T.

Ben jij gek op pilates? Dan is bovenstaande video iets voor jou! In bijna 10 minuten wordt het programma P.I.T.T. uitgelegd. P.I.T.T. staat voor Pilates Intense Internal Training, onderschat het dus niet!

#2 Leg & butt sculptor

Geen zin om naar de sportschool te rijden? Dan is deze video weer wat voor jou, want je kunt dit gewoon in de woon- of slaapkamer volgen. No weights needed! O ja, en geen excuusjes meer.

#3 Turbo butt

Bij de turbo butt oefeningen is het doel dat je elke oefeningen slechts 30 seconden doet, maar je moet dit écht niet onderschatten. Het is hier de bedoeling dat je in totaal drie oefeningen doet en deze twee keer herhaalt, dus ieder been herhaal je een keer. Good luck!

#4 Sexy booty

In deze video laat ze zien hoe je in 6 minuten een sexy booty à la Kim Kardashian krijgt. Ze belooft “six minutes of bootylicious fun“. Met deze video heb je gegarandeerd heel veel spierpijn!

#5 Perfect butt lift

Ook deze video is perfect voor de pilates-lovers onder ons! Kleine warning: bij deze oefening heb je wel een pilates ring nodig. Heb je deze niet thuis liggen? Vraag dan even in de sportschool of je er eentje kan lenen. De meeste sportscholen hebben er wel een liggen.

Work that ass!

Love Stories
DE BIJENKORF
€65,00

Love Stories
DE BIJENKORF
€90,00

Adidas
DE BIJENKORF
€39,95

Adidas
OTTO
€49,99

Under Armour
WEHKAMP
€30,00

Coolcat
COOLCAT
€12,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Wait, what?! Je kan dus allergisch zijn voor sporten
5x waarom sporten goed is voor je hersenen
Na het sporten direct douchen of toch even uitstellen?

Bron: Blogilates | Beeld: Unsplash, YouTube