Op zoek naar een sportmaatje? Hier kun je dus dansen met alpaca’s!

We’ve all been there… Soms heb je gewoon écht even geen zin om jezelf van de bank te schoppen en je naar de sportschool te begeven voor een pittige krachttraining of je klaar te maken voor die eeuwige rondjes hardlopen. Nee, we willen gewoon iets doen wat we leuk vinden! Well, goed nieuws. Er bestaat namelijk iets waar we heel vrolijk én tegelijkertijd fit van worden. Ik hoor je denken: kan dat? Oh, jazeker! Er is namelijk een boerderij waar je dans work-outs kan doen. En dan bedoelen we natuurlijk niet zomaar dansen, maar dansen met één van de meest grappige diersoorten ever: alpaca’s!

Happiness is: finding the perfect dance partner

Yep, je leest het goed. Op de boerderij, genaamd 313 Farms, wonen negen kameelachtige die maar ál te graag de voetjes van de vloer willen gooien. Samen met jou! Deze zomer worden dan ook verschillende lessen aangeboden; van pilates tot ballet en zelfs van een potje hip-hoppen zijn de beesten niet vies. En o ja, er is ook een ‘Mommy, the Alpacas & Me’-groep waar jij je kleintje mee naartoe kunt nemen. Jongens, hoe leuk is dit?!

Liefde voor Alpaca’s

Alle lessen duren 45 minuten. Daarna heb je een kwartier lang nog uitgebreid de tijd om je nieuwe sportmaatje te voeren, te knuffelen en natuurlijk mag ook een selfie niet ontbreken. Wel is er een klein nadeel aan dit alles… De Alpaca dansles is een beetje ver van je huis, ze vinden namelijk in Canada plaats. Maar hé, we verwachten dat deze geweldige sport binnen no time ook ons landje bereikt. Tot die tijd kun je met favorieten dieren wandelen! Dit kan bijvoorbeeld in het AlpacaOord in Drenthe en de Alpaca Hoeve in Vught. We like!

 

LEES OOK:

Dít is de slechtste sport om in shape te komen
De film Baa Baa Land met schapen in de hoofdrol laat je slapen als een roos

Beeld: Modern Farmer, Pinterest