Staande work-out voor een super platte buik

We zijn altijd druk bezig met ons lichaam summer-proof maken. En bovenaan de to do-list: een plattere buik. Alleen, hoe krijg je die? Persoonlijk let ik nu extra op wat ik eet, sport ik minimaal twee keer in de week, maar toch merk ik dat die platte buik nog op zich laat wachten… Stom! Herken jij dit ook? Dan heb ik goed nieuws! Ik heb namelijk een filmpje gevonden die je gaat helpen met het creëren van een flat belly. Laat die zomer maar komen!

Bikini Vs Pizza

Na alle feestdagen zijn we wel weer toe aan een strakker lichaam. In de sportschool trainen we alle kerstkoekjes en oliebollen eraf, maar helaas met weinig resultaat. Dat is ook logisch, het duurt namelijk een tijdje voordat je lichaam het allemaal heeft verwerkt. Regelmaat werkt en natuurlijk blijft gezond eten key. Met alle drukte om ons heen, kan het weleens voorkomen dat die twee keer per week erbij inschiet. Gelukkig kun je thuis ook prima je work-out doen, mits je de ruimte hebt natuurlijk. Onderstaande work-out is perfect om thuis te doen. Je traint niet alleen je buik, maar ook je rug en benen. Bonus!

Doe deze oefeningen een paar keer in de week en je zult deze zomer een super platte buik hebben. Perfect als je in de zomer met je bikini op het strand wilt flaneren! Nodig dus snel een paar vriendinnen uit, schuif wat meubels aan de kant en draag een leuke work-out outfit. We’ve got work to do! 

Shop beachwear

Bruno Banani
OTTO
€59,99

Bruno Banani
OTTO
€59,99

O’neil
OTTO
€59,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€25,00

O’neil
O’NEIL
€59,99

Rainbow
BONPRIX
€12,99

Rainbow
BONPRIX
€32,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€34,95

Bpc Selection
BONPRIX
€16,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Huh? Dit dieet bestaat alleen maar uit pizza
Je verbrandt meer calorieën met je kantoorbaan dan je denkt
Dit doet een maand geen alcohol drinken met je lichaam

Beeld: Unsplash