Staande work-out voor een super platte buik

work-out

We zijn de hele zomer druk bezig geweest om ons lichaam in shape te houden. En bovenaan de to do-list stond: een plattere buik. Is het je gelukt, en wil je dit graag vol blijven houden? Of wil je juist nu gaan starten met afvallen, maar kun je wel wat extra tips gebruik om dat vetlaagje weg te werken? Wij vertellen hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Work-out voor een super platte buik

Is uren zwoegen in de sportschool, op een loopband, tussen zwetende mensen, niet helemaal jouw ding? No worries. Fitness apparaten zijn namelijk helemaal geen must bij het creëren van een platte buik. Je kunt ook prima een thuis work-out doen om die buikvetjes te verbranden.

Strakke buik Vs Pizza

Nu de herfst officieel begonnen is en de koudere dagen eraan komen, hunker je waarschijnlijk vaker naar Netflix bingewatch dagen. En wat hoort daar bij? Juist, lekker eten! Een pizza en wat fastfood  gaat op zijn tijd ook wel door ons mondje. En straks als de feestdagen er aankomen wordt het alleen maar moeilijker om al dat lekkers te weerstaan.

Toch denken wij dat het prima gaat lukken om onze belly in shape te krijgen. Hoe dan? Gewoon, doormiddel van het onderstaande filmpje. Daarnaast is regelmaat natuurlijk super belangrijk. Probeer jezelf te motiveren en wanneer het kan, gezond te blijven eten. Wij zijn van mening dat zo’n thuis work-out super goed werkt! Door alle drukte om ons heen, kan het weleens voorkomen dat die twee keer per week fitness in de sportschool erbij inschiet. Maar ga je voor de home work-out? Dan kun je dit veel makkelijker inplannen. Perfect! Toch?

Onderstaande work-out is super fijn om thuis te doen. Je traint niet alleen je buik, maar ook je rug en benen. Bonus!

Doe deze oefeningen een paar keer in de week en je zult een super platte buik hebben. Perfect om al het lekkere eten weg te werken. Nodig dus snel een paar vriendinnen uit, schuif wat meubels aan de kant en draag een leuke work-out outfit. We’ve got work to do! 

Shop hier je sport outfit!

Adidas
DE BIJENKORF
€29,95

Nike
DE BIJENKORF
€35,00

O’neill
O’NEILL
€49,99 24,99

Nike
DE BIJENKORF
€120,00

Roxy
OTTO
€55,99

Nike
WEHKAMP
€12,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Huh? Dit dieet bestaat alleen maar uit pizza
Je verbrandt meer calorieën met je kantoorbaan dan je denkt
Dit doet een maand geen alcohol drinken met je lichaam

Beeld: Unsplash