Work-out: in 5 dagen een strakke buik

ABC5

Die online work-outs voor een strakke buik staan hieronder! Voor elke dag heb ik er ééntje voor je uitgekozen. Doe in elk geval elke dag één ronde maar het liefst heb ik dat je er drie rondes van maakt. Een strakke buik krijg je niet alleen door te trainen natuurlijk. Je dient ook je voeding aan te passen. Wat voor voedingsschema goed werkt bij deze work-outs? Nou ik zou zeggen dat je je aan kan melden op MyModelworkout en daar een lifestyle kiest en niet alleen gebruik maakt van de online work-outs maar ook ‘van de online voedingsschema. Ben je ready steady voor deze 5 dagen Strakke buik work-out?

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Let op als je begint aan meerdere rondes dan dien je natuurlijk ook het filmpje opnieuw af te spelen!
Kies het juiste moment van de dag, start bijvoorbeeld vroeg in de ochtend en vergeet natuurlijk niet dat dit maar een onderdeel van je training en online work-out hoort te zijn!
Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze online work-outs aankan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de Bikini work-out serie en nog veel meer online work-out video’s en recepten.

xoxo
Paultje Column