Work-out: Bolle Billen trainen

Bolle Billen trainen

Hoe moet je bolle billen kweken? Daar zijn natuurlijk twee manieren voor! Je kan je billen boller trainen, al bepaalt je DNA nog altijd hoe bol ze gaan worden. De tweede versie is je billen boller eten. Nadeel is wel dat je vetcellen bepalen welke kant het op gaat. Ik was vroeger alleen maar bezig met mijn billen boller trainen tot ik op het punt kwam dat mijn lichaam niet meer in verhouding was. Ik kreeg ontzettend veel oppervlakkige aandacht van mannen maar gelukkig werd ik er niet van. Ik kon in ieder geval langer op een houten bankje zitten dan nu. Toch kreeg ik gisteren na het lesgeven van een Model Workout weer de vraag van een aantal meiden hoe ze hun billen groter en ronder konden krijgen.

Nou krijgen zou heel fijn zijn maar tenzij je een sugar daddy hebt zou ik het vooralsnog houden bij trainen. Heerlijk aan de squats en hip thrusters en natuurlijk onderstaande oefeningen. Ik zou zeggen kies voor afwisseling en doe vooral ook aan krachttraining. Doe en en in plaats van of.

Bolle billen kweken met deze squat work-out

Verder met die billen met deze work-out

De derde oefening in onderstaande online work-out is de speed parachute. Til bij die oefening je benen van de vloer zodat je billen op constante spanning blijven staan.

Sommige van bovenstaande oefeningen kan je ook met gewichten doen. Geef jezelf een uitdaging en probeer ze in de gym uit. Als je nog grotere bilspieren wilt dan is krachttraining een zeer goede optie!

Ben je benieuwd naar het 12 weken programma van onze “Bikini Body Workout”? Durf jij die online uitdaging met jezelf aan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de “Bikini Body Workout” en nog veel meer online work-out video’s en recepten.

XOXO

Paultje Column