Work-out #Buikvet verliezen

buikvetverliezen

Buikvet verliezen staat op nummer 1 op het perfect body wenslijstje. Ja, zelfs bij mij! Zelfs ik die zoveel traint en zo op zijn voeding let, heeft als-ie de teugels loslaat direct last van buikvet. Nou ja, last is natuurlijk een groot woord, al schrijf ik op mijn blog ModelWorkout alsof mijn leven ervan afhangt. Ik wil gewoon buikvet verliezen omdat ik het bij mezelf niet mooi vind. Of ik het bij een ander mooi of lelijk vind doet er niet toe. Er lijkt maar geen oplossing te bestaan waarbij je zonder motivatie en weinig moeite zoveel mogelijk resultaat kan boeken. Graag ook nog in twee weken.

Er zijn twee soorten buikvet:

Zwembandje oftewel onderhuids vet

Helaas is dit niet het zwembandje die je als peuter om moest zodat je niet verdronk. Je kent het gehate zwembandje. Het is vet dat zich rondom de buik heeft opgeslagen. Het zit direct onder de huid en bezorgt je naast een ronder lichaam ook veel ergernis. Als je gaat afvallen verdwijnt het zwembandje vaak sneller dan je denkt.

buikvet verliezen

Visceraal buikvet

Mensen met een redelijk normaal lichaamsgewicht maar met een dikke bolle buik, hebben vaak last van visceraal vet, een gevaarlijk soort buikvet. De vraag is natuurlijk waarom dit gevaarlijk is. Dat komt omdat het onder de spieren en vitale organen zit. Dit kan dus voor gezondheidsproblemen zorgen en dat wil je niet.

Je wilt geen hart- en vaatziekten en ook geen suikerziekte. Eigenlijk wil je helemaal niet ziek worden behalve als je een toets hebt waar je niet voor hebt geleerd. Dus meten is weten! Je kan in ieder geval alvast samen met ons sporten en goed gebruik maken van onze online voedingsschema’s. Appeltje, eitje! Nu moet ik zelf nog aan de slag en hopen dat ik geen visceraal buikvet heb ontwikkeld (note to myself, no more chipjes na mijn patatje met). Alles valt en staat natuurlijk met je voeding en daarom is trainen om je buikvet te verliezen een onderdeel van het bereiken van je doel. Aan de slag dus!

Work-out 1

Work-out 2

We claimen natuurlijk altijd anywhere and anytime en dat is nu dus ook echt zo. Onze uur-tot-uur voedingsschema’s en alle online work-out series zijn alleen beschikbaar voor pro-members. Ben je nog geen pro-member? Meld je vandaag aan, de eerste maand is €1,-.Daarna betaal je €9,- per maand.

Ik zie jullie daar knapperds!

Paultje