Work-out: strakke benen

strakke benen

Hoe krijg ik mijn benen dunner? Hoe krijg ik mijn benen strakker? En hoe krijg ik de putjes op mijn benen weg en deze: hoe krijg ik lange benen? Die laatste zou ik ook graag willen weten met mijn 1.70. Iedereen heeft vast wel eens gehoord dat in China vrouwen hun botten laten breken om hooguit 5cm langere benen te krijgen. Uiteraard is dat een zeer pijnlijk proces en terwijl ik dit typ vraag ik me af of het grappig genoeg is om mijn middelvinger 5 cm langer te laten maken. Terug naar de benen want als iets belangrijk is om te trainen dan zijn het je benen wel, tenslotte loop je er de hele dag mee. Er zijn zo enorm veel been oefeningen dat ik een boekwerk kan schrijven van duizenden pagina’s maar variaties op bestaande oefeningen zoals de squat, zijn een welkome afwisseling. Vandaar de volgende Model Workout oefeningen voor strakke benen!

Oefeningen voor strakke benen

Saturday night fever

Ha, ha, ha, ha staying alive, staying alive! Deze variatie op de squat oefening draait om het aantikken van de grond met je ene arm en het draaien van je torso en in de lucht steken van je andere arm. Zo traint je dus je hele lichaam mee.

Ground Pound

Ook deze oefening heeft als basis de squat. Je steekt beide armen in de lucht en terwijl je door je benen zakt breng je ook je armen voorlangs naar beneden. Tik de grond met beide handen aan en als je weer omhoog komt bounce je lichtjes van de grond.

Je kan dus alleen naar onderstaande video kijken maar het is wel zo fijn als je meedoet met Ashley!

Ik zou je willen uitdagen om meerdere rondjes van deze twee oefeningen te doen. Probeer gewoon uit tot hoeveel herhalingen je kan gaan. Je kan deze squat oefeningen natuurlijk ook gebruiken als een warming up voordat je gaat hardlopen of in de gym gaat trainen. Hoe dan ook probeer het maximale eruit te halen en krijg nog mooiere benen en billen dan die je nu al hebt. Ik weet het, het kan toch bijna niet mooier dan hoe het nu is!

Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze work-outs aankan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de TwenTies work-out serie (Het gaat om 20 herhalingen) en nog veel meer work-out video’s en recepten.

xoxo

Paultje Column

Volg Model Workout op instagram: instagram.com/modelworkout/

Nike
DE BIJENKORF
€85,00

Nike
DE BIJENKORF
€80.00 56.00 

Adidas
DE BIJENKORF
€99,95

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€19,99

Ivy Park
DE BIJENKORF
€56,00

Nike
WEHKAMP
€14,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop