Met deze work-outs ga je slank het nieuwe jaar in

work-outs

Joehoeeee dit is de slanke meisjes work-out! Mogen alleen slanke meisjes mee doen? Nee die moeten gewoon lekker patat en kroketten gaan eten. Deze work-out is voor de meisjes die van binnen al slank zijn, maar dat van buiten nog niet helemaal laten zien. Maar moet je dan slank zijn? Nee meid, je moet helemaal niks. Nou ja eten, drinken, plassen, poepen en slapen. Waarom noem je het dan slanke meisjes work-out? Omdat als ik dikke meisjes work-out had neergezet ik achterna gezeten zou worden. Doe deze model work-out serie 2 weken lang voor een optimaal resultaat!

Work-outs waarmee je slank het nieuwe jaar in gaat

Definieer slank eens Paultje! Uhm… nou uhm, slank is niet hetzelfde als dun. Slank is wanneer je een gezond BMI hebt? Hmm oh wacht, ik ken ook mensen met, nou ja, een volslank figuur en een gezond BMI. Verdorie soms is het zo moeilijk om mensen in een hokje te proppen. Deze work-out duurt 3 weken en je start het jaar met een slank lichaam. Motiveer jezelf door jezelf dan een cadeau te geven als je een paar kilo kwijt bent geraakt.

  • Week 1 – 5 dagen 1 ronde = 40 herhalingen
  • Week 2 – 5 dagen 2 rondes = 80 herhalingen

Slanke meisjes work-out

We beginnen wel met een warming-up.

Work-out 1

Work-out 2

Work-out 3

* Let op als je begint aan meerdere rondes dan dien je natuurlijk ook het filmpje opnieuw af te spelen!

Kies het juiste moment van de dag, start bijvoorbeeld in de ochtend met deze work-out. Mocht het nou echt te heftig voor je zijn om meerdere rondes achter elkaar uit te voeren, verdeel dan je rondes over de dag. Die twee rustdagen mag je natuurlijk ook zelf indelen maar wees dan wel consequent. Oh en vergeet natuurlijk niet dat dit maar een onderdeel van je training/work-out hoort te zijn!

Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze work-outs aankan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de TwenTies work-out serie (Het gaat om 20 herhalingen) en nog veel meer work-out video’s en recepten.

xoxo

Paultje Column

Time to shop!

Nike
DE BIJENKORF
€85,00

Nike
DE BIJENKORF
€80.00 56.00 

Adidas
DE BIJENKORF
€99,95

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€19,99

Ivy Park
DE BIJENKORF
€56,00

Nike
WEHKAMP
€14,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop