Zó krijg jij die perfect gevormde kont

Wij vrouwen zijn natuurlijk altijd bezig met hoe we eruitzien. We weten precies wat we moeten eten voor een egale huid en mooi haar en zijn ook zeker de beroerdste niet om onze geheimen te delen. Toch is er wel een geheim waar geen enkele vrouw het antwoord op weet: de perfecte kont. Je weet wel, zo’n Kim Kardashian booty waar we stiekem toch wel heel jaloers op zijn. Of het nou nep is of echt: we willen het! Maar wat als ik je vertel dat je hier helemaal niet veel voor in de sportschool hoeft te zijn? Ja echt. Lees gauw verder!

Whatcha gonna do with all that junk?

Je kunt de woorden ‘squats‘ en ‘lunges‘ vast niet meer horen! En dat hoeft ook niet meer. Het geheim achter een perfecte bilpartij is namelijk wintersport! En dan bedoel ik natuurlijk niet de après-ski. Nee, ik bedoel echt op de piste staan met je ski’s. Het is ook best logisch als je erover nadenkt. Tijdens het skiën train je namelijk continu je hele lichaam, maar voornamelijk je benen en billen. Omdat je veel met gebogen benen staat ben je eigenlijk gewoon de hele tijd je billen, dijen en hamstrings aan het trainen. Kijk, dit is nog eens goed nieuws!

Dus even een paar keer van die zwarte piste af en je kont à la familie Kardashian/Jenner is ready to show! Kies vooral even de heuvels met de meeste bobbels, hierdoor gebruik jij je spieren namelijk nog veel intensiever. Spierpijn zit hier helaas wel bij inbegrepen, maar kijk wat je ervoor terugkrijgt!

Dus dames: pizzapunten maken!

LEES OOK:

10 gedachtes die je hebt als je in de sportschool staat
Waarom je zou moeten beginnen met touwtje springen
Planken 2.0: 5 variaties op de plank work-out

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash, Giphy