6x makkelijke haarstijlen zodat jij twee dagen een perfect kapsel hebt

 

haarstijlen

Kom jij ook altijd tijd te kort in de ochtend? Tandenpoetsen, douchen, je make-up en oh ja… je haar doen. Want, als je haar maar goed zit, toch?! Elke dag stijlen is natuurlijk super slecht voor je haar. Gelukkig zijn er verschillende makkelijke haarstijlen die er voor zorgen dat je 2 dagen een fabulous kapsel hebt. De ene dag draag je een vlecht of twists , et voilà, de volgende dag heb je prachtige golven in je haar. Er komt haast geen hitte aan te pas, jij blij én je haar blij. En by the way, vlechten en opgestoken kapsels zijn hot hot hot, deze makkelijke kapsel zijn dus ook nog trendy!

Makkelijke haarstijlen

#1 Invlechten

Maak twee ingevlochten vlechten van je haargrens tot aan je nek en stop de rest van je haar in een knotje of paardenstaart. Doorvlechten tot aan het einde kan natuurlijk ook. Als je strak vlecht, zit je haar de volgende dag ook nog mooi. Of draag het de dag erna los en geniet van je mooie beach waves.

#2 Dubbele paardenstaart

Deel je haar horizontaal in twee delen en bind eerst het onderste deel vast in een paardenstaart. Kam vervolgens het bovenste deel naar achter en bind het met een tweede elastiek bij de staart die je al hebt. Gebruik nog een derde elastiek om je dubbele paardenstaart extra stevig te maken zodat het de volgende dag nog goed zit.

#4 Donut bun

We kennen hem allemaal wel? Het knotje in de vorm van een donut, oftewel de donut bun. Super stevig voor de next day en on trend. Perfect toch?!

#5 Visgraatvlecht

Super stevig én ook nog mooi: de visgraatvlecht. Klik op de link om te lezen hoe je een visgraatvlecht maakt.

#6 Vlechten met vlechten

Geen tijd voor een visgraatvlecht? Maar wil je wel vlechten in je haar? Maak dan één vlecht met vlechten. Verdeel je haar in drie plukken en maak in elke pluk een vlecht. Vlecht de drie vlechten vervolgens met elkaar. Blijft voor eeuwig intact, perfect voor de volgende dag.

Shop de fijnste haarproducten!

Kiehls
DE BIJENKORF
€21,50

Dermalogica
DE BIJENKORF
€63,90

Morrocanoil
DE BIJENKORF
€31,-

Molton Brown
DE BIJENKORF
€22,00

Kiehls
DE BIJENKORF
€31,50

Balmain
DE BIJENKORF
€26,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

5 snelle kapsels voor dames met krullend haar
Vlechten maar! Zo maak je een visgraatvlecht met een twist
How to: snel en makkelijk je haar opsteken

Bron: Cosmopolitan,  | Beeld: Unsplash