3x signature kapsels van prinsessen

Prinsessen moeten altijd ingetogen zijn. Ze mogen nooit uit de ban springen, ook niet met hun kapsel. Daarom blijven ze veilig bij een paar kapsels, waardoor ze elk een signature hairdo hebben. 

Wil jij je ook als een prinses voelen? Laat je dan inspireren door onderstaande prinsessen

Maxima

Een simpel kapsel die je zo kan kopiëren. Maak met een puntkam een zijscheiding en stijl je haar recht. Breng een serum in je haar voor extra glans en beweeglijkheid. 

Kate Middleton

Was je haar en laat het opdrogen tot 80%. Breng een paar druppels van The Original Moroccanoil® Treatment aan op je haar voor glans en een zachte textuur. Verdeel mousse in je haar voor extra volume. Föhn nu je haar, pluk voor pluk, waarbij je de losse pluk om de borstel draait. Zet de föhn op de borstel en draai deze telkens rond. Zo ontstaan er gladde lokken met onderaan ronde krullen.

Charlotte Casiraghi

De prinses van Monaco heeft net zoveel haar als Kate (lucky her!) en draagt het meestal in een hoge staart. Wil je ook deze paardenstaart? Spuit glansspray op je haar en borstel je haar goed door. Buig voorover en pak je haar in een hoge staart. Eenmaal weer rechtop borstel je de haren naar achter en bind je het vast met een elastiekje. Schuif bij losspringende haren een schuifspeldje in.