4x plaatsvervangers voor water

water
Heb jij graag een gezonde leefstijl en wil je graag gehydrateerd blijven? Water is natuurlijk een prima oplossing hiervoor, maar elke dag water drinken gaat vervelen. Hoe heerlijk en verfrissend een flesje water ook mag zijn, soms hebben we gewoon eens zin in iets anders. Er zijn nog veel meer manieren om gehydrateerd te blijven! Wanneer je suiker en andere zoetstoffen beperkt houdt zijn er genoeg keuzes. Probeer deze 4 plaatsvervangers voor water eens. Stay hydrated!

Plaatsvervangers voor water

#1 Thee

Thee is een perfecte keuze wanneer je zoekt naar een vervanger met weinig calorieën. Zwarte thee, groene thee, rode thee of zelfs kruiden thee, er is genoeg keuze! Thee zit ook nog eens vol met antioxidanten die helpen jouw huid jong te houden.

#2 Koffie

Je hebt vast wel eens gelezen dat koffie dehydrateert en dat het geen vervanger voor water is. Het is natuurlijk zo dat wanneer je veel koffie drinkt het een dehydraterend effect zal hebben. Wanneer je koffie met mate drinkt, zal je hier echter geen last van hebben. Koffie geeft jou ook nog eens extra energie.

#2 Fris groente/fruit sapje

Mix groenten en/of fruit in een lekker sapje, dit is heerlijk als ontbijt of om in de middag als vitamine boost te drinken. Naast het feit dat dit soort drankjes heel erg hydraterend zijn, zitten ze ook nog eens boordevol vitamines, mineralen en andere essentiële antioxidanten waardoor het dus een perfecte vervanger is!

water

#4 Melk

Melk kan ook een prima alternatief voor water zijn. Probeer altijd organische melk aan te schaffen waarin geen groeihormonen, antibiotica en andere verborgen toevoegingen zitten.

Shop onze favoriete look!

Sandro
DE BIJENKORF
€295,00

Inwear
DE BIJENKORF
€189,95

Bullboxer
NELSON
€99,99

O My Bag
DE BIJENKORF
€129,00

Isabel Marant
DE BIJENKORF
€120,00

Michael Kors
DE BIJENKORF
€249,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

LEES OOK:

10 redenen om rozenwater aan te schaffen
Water met koolzuur: minder onschuldig dan we dachten
6x waarom citroenwater in de ochtend zo gezond is

Bron: All Womans Talk | Beeld: Unsplash