4 x regenbestendige kapsels

Spotlight-regenkapsels

Je kent het wel, met een gestylde coupe, witte skinny en hoge hakken ga je de deur uit. Je hebt nog geen 30 meter gelopen en dan.. Regen, regen, regen. Binnen enkele minuten zie je er uit als een verzopen kat en met name je haar!

Om een druipend en modelloos kapsel te voorkomen verzamelde Styletoday de 4 meest regenbestendige kapsels. Met deze tips en kapsels is een bad hair day verleden tijd.

Knot
Hoe minder haar in je gezicht, hoe minder kans dat het slap gaat hangen, krullen of pluizen. Met een strakke knot op je achterhoofd kun je dit voorkomen. Vind je een gewone knot te saai? Versier je knot met een haircuff of strik.

Regenkapsels-knot-01

Hoofddeksel
Heb jij het liefst je haar los, zelfs als het regent? Voorkom een pluizenbol met een leuk hoedje of trendy pet. Zorg dat je je losse lokken goed inspuit met haarlak voordat je naar buiten gaat. Zo blijft je losse coupe langer mooi.

Regenkapsel-hoeden

Haarband
Ook een haarband of sjaal werkt goed tegen een verregend kapsel. Maak een rommelige staart of knot en schuif je haarband losjes over je hoofd. Kies een haarband met kleine tandjes aan de binnenkant, daarmee kun je pluizend haar strak trekken. Je haar in je nek verbergen met een coole sjaal a la Marc Jacobs doet het ook goed.

Regenkapsels-sjaal

Wetlook
Wat is een beter anti-regenkapsel dan de wetlook? Door dit met gel naar achter gekamde kapsel lijkt het alsof je door de regen bent gefietst maar zònder het ontplofte bij effect. Bovendien is deze wetlook een van de meest trendy kapsels voor zomer 2014.

Regenkapsels-wet-look

Beeld: Imaxtree/ Pinterest