Collistar Capri lente /zomer look 2012

 

Met de lente / zomer collectie van Collistar kan je de focus leggen op de ogen en de huid door middel van de vrolijk makende pastelkleuren. Kies voor Satin Turqoise oogschaduw, Capri-stijl Eyeliner in Sea Blue en Ivy Green en high Precision mascara in blauw. 
 
De Collistar Smoothing Filler Make-up Base (€25,60) voelt prettig aan, en zorgt ervoor dat je make-up perfect op z’n plek blijft. Mijn huid oogt hierdoor egaler en fijne expressie lijntjes zijn geminimaliseerd. 

 
 
Silk Effect Bronzing Powder 
De bronzing poeder is de ‘finishing touch’ van deze look. Goed gepigmenteerd, waardoor je er maar weinig van nodig hebt om een transparante sunkissed effect te creëren. Het zomerse effect wordt versterkt en de huid krijgt een subtiele warme gloed. Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: koffie en tabak, dus ook perfect voor de donkere huid. 

 
Silk Effect Bronzing Powder €30,55
 
Verkrijgbaar bij www.iciparisxl.nl
 
www.collistar.nl
 
Deze review is geschreven door Amanda Rijff

 
Als accountmanager en Master make-up artist is Amanda Rijff het gezicht voor een ‘niche’ internationaal cosmeticamerk. Zij volgde haar visagie opleiding bij Dik Peeters, om vervolgens haar talenten te tonen bij modeshows, filmsets, bekend Nederland,  bedrijven, en talloze consumenten. Als beautyjournalist en lifestyle coach, schrijft ze over nieuwe en bestaande merken, lanceringen op het gebied van make up, niche huidverzorging en parfum. Voor tips, trucks, en make-upadvies op maat: www.makeuponyourmind.com