5x de makkelijkste festival kapsels

Helaas is het einde van het festivalseizoen bijna in zicht, maar er staan nog wel een aantal toffe festivals op de planning, waaronder Lowlands! Laten we hopen dat de weergoden gunstig gestemd zijn, want niets is zo vervelend dan met een ingestort kapsel en doorweekte outfit bij je favo artiest te staan dansen.

Qua beautyrituelen moet je jezelf wel aanpassen, denk alleen al aan het delen van de (douche)cabines en het slapen in een tent. We willen er allemaal fashionable uitzien tijdens een festival zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen, want je haar stijlen of mooi in de krul zetten gaat niet makkelijk zonder stroom. Hoe dan een festival te rocken? Wij vertellen het je!

De makkelijkste festival kapsels

#1 Pony

Met dit festival kapsel heb je verder geen haarbanden of andere haaraccessoires nodig. Het is sprekend, stijlvol en het mag best wel een beetje messy zitten, dus je hebt er weinig werk aan.

#2 Hoofddeksel

Waar een hoed of pet wel niet goed voor is. Heerlijk om een beetje in weg te schuilen als je íets te hard gefeest hebt de avond ervoor, je bad hair day wilt camoufleren als je drie dagen je haar niet hebt kunnen wassen of om de brandende zon uit je gezicht te houden. En daarbij is het natuurlijk ook nog eens erg stijlvol.

#3 Vlechtwerk

Simpel, snel en effectief: vlechten. De cornrow vierde een paar jaar geleden hoogtij op de catwalk en op de rode loper, maar de strakke zij-invlecht kan ook nog steeds. Stoer en een tikkeltje eigenzinnig met de juiste make-up en festivaloutfit. En het voordeel is, je hebt geen lokken die in de weg zitten terwijl je vooraan staat bij je favoriete artiest.

#4 Sieraden en accessoires

Je kapsel krijgt extra cachet met mooie sieraden in het haar. Van kettingen en bedeltjes tot bloemen en lintjes. Pas alleen wel op dat het geen kermis wordt op je hoofd, overdaad schaadt je totale look. Deze haar trend is natuurlijk ook super leuk voor korte kapsels.

#5 Messy opstekers

In een handomdraai heb je deze kapsels gefikst, want ‘warrig’ is het codewoord. Zorg dat je genoeg haarspelden en haarlak in je tas hebt om je coupe enigszins te verfraaien tot een perfect festival kapsel. Maar verder is het letting loose en het behoort natuurlijk tot de hippe kapsels voor op een festival.

Shop de leukste festival items!

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95 19,98 

Seafolly 
DE BIJENKORF

€29,00

My Jewellery
MY JEWELLERY

€29,95 14,98 

Pieces
OTTO

€14,99

Les Cleias
DE BIJENKORF
€34,95

Nubikk
VAN BOMMEL

€189,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Deze festival outfits draag je met slecht weer
Win: 2 kaarten voor Elrow town festival

Beeld: unsplash