Fashion apps: must-have accessoires

Fijne applicaties voor op je Iphone, Blackberry of ander slim mobiel apparaatje zijn er in overvloed. Maar welke interesante fashion apps zijn er en welke zijn fashion-forward én onmisbaar?

Nike Sportswear heeft onlangs een nieuwe Iphone applicatie gelanceerd. De app. genaamd True City geeft gebruikers een incrowd look in zes Europese steden, waaronder Amsterdam. Cool kids uit de betreffende steden vertellen je waar de hotspots zijn. Naast Amsterdam behoren ook Londen, Berlijn, Parijs, Barcelona en Milaan tot de True City-steden.

nikeapp1

Zara heeft sinds kort ook een heuse app. hier bekijk je de nieuwste items, collecties en het look book. Helaas kan je geen nieuw Zara moois aanschaffen via de app., ook prijzen ontbreken.

Waar je wel kunt shoppen totdat je voor je leven lang in de schulden zit is bij de Net-a-porter app. De applicatie van de über webshop biedt heel veel designer moois. Details en waarmee te combineren vertelt de app je gelijk, en kopen? Jawel dat kan ook. De app. heeft ook een magazine voor de nodige inspiratie.

iphone-zara

 

    netaporter_app

De app. van Style.com zit ook al een tijdje in onze iphone vast. De nieuwste collecties rechtstreeks vanaf de catwalk checken. Blogs, videos, party pics en fijne fashion looks waar jij je veto over uit kan spreken.

Verschillende modelabels hebben ook hun eigen app, vrolijk werden wij van die van Chanel, maar dat worden wij eignlijk van veel afkomstig van het franse modehuis. Als aparte app heeft Chanel ook een fruitautomaat game, waar het fruit vervangen is door de nieuwste Chanel accessoires. D&G, Fendi en Donna Karen hebben ook goed uitgepakte exemplaren.

chanelgame

Al de bovenstaande apps zijn gratis verkrijgbaar in de App store.