Grote brillen @ Club Brilliant

Club Brillant
De zonnebrillen blijven ook dit jaar groot. De monturen worden wat breder en zijn voornamelijk goudkleurig, wat de bril een extra dimensie geeft. De bril mag gezien worden. De glazen zijn voornamelijk vierkant en  variëren van zwart tot aan donkerblauw. Natuurlijk krijgt ook de pilotenbril een ereplek in de najaarscollectie van Club Brilliant.

L ‘Agency
Aan L’Agency de eer om de modellen aan te kleden en te zorgen dat niet alleen de zonnebrillen opvielen. De najaarscollectie van L’Agency is snel en hip, net als de beats die door de zaal klinken. We zien knielaarzen van fijn leer met hoge hakken of sleehakken. Leren rokken met een sexy split aan de voorkant en hoge strakke tailles. Jurkjes en tops van fijne voile en zijde in zachte kleuren en de jassen zijn afgewerkt met bont. Ook de jumpsuit ontbreekt niet in de herfstcollectie van L’Agency.

Super vrouwelijk
Hoewel de zonnebrillen van Club Brillant op zich al stuk voor stuk echt blikvangers waren deed L’Agency er een schepje bovenop door haar herfstcollectie 2011 mede te presenteren en de modellen te kleden in hun nieuwste creaties. De collectie van L’Agency  is verfijnd, de kleuren zacht en lieflijk. De zonnebrillen van Club Brillant maken het geheel stoer. Juist deze combinatie maakt het super vrouwelijk. Laten we de zomer overslaan en zorgen dat het snel herfst wordt.

Tekst: Anne Haakmeester
Foto’s via SO pr