How to: splatter nails

Ingewikkeld uitziende nailart kan soms juist heel simpel zijn. Net zoals deze splatter nails. Je keytool is een rietje. De rest is eigenlijk alleen maar fun!

Blow away!

Benodigdheden: wit (als basiskleur), plakband, een stuk of drie verschillende nagellakken in leuke kleurtjes, een rietje, nagellakremover en een top coat.

Stap 1
Lak je nagels wit en laat ze goed drogen. Dit is je basiskleur. Zie deze basiskleur als een soort papier waarop je gaat tekenen.

Stap 2
Plak de randen om de nagels af met plakband. Dit zorgt er voor dat je niet al te veel hoeft schoon te maken als je klaar bent.

Stap 3
Now for the fun part… Doe een dot van je gekleurde nagellak op een papiertje. Dip erin met de onderkant van je rietje. Houdt het rietje boven je nagel en blaas er doorheen. Hierdoor krijg je het splattereffect op je nagels. Herhaal deze stap met alle andere kleuren die je wil gebruiken voor de spetters.

Stap 4
Zodra je nagels droog zijn, kun je het plakband eraf halen. Indien nodig kun je mess-ups wegwerken met nagellakremover. Lak er een top coat overheen ter berscheming en extra shine en je bent helemaal klaar!

Bekijk het filmpje hieronder voor toffe splatter nails met neonkleuren!