Julia Roberts het gezicht van Lancôme

Actrice Julia Roberts is de nieuwe ambassadrice van het bekende beautymerk Lancôme. Youcef Nabi, de president van Lancôme international, heeft verklaard dat Julia’s exceptionele talent, toewijding en schoonheid perfect aansluiten bij Lancôme.

Youcef vertelt: “Julia heeft een opmerkelijke carrière en persoonlijkheid. We weten zeker dat ze haar taak als ambassadrice perfect zal vervullen.”. Lancôme weigert verder in te gaan op de samenwerking met de actrice. Er is niets gezegd over het salaris dat ze krijgt om de producten van Lancôme  aan te prijzen, de lengte van haar contract en specifieke taken die ze moet vervullen. Begin volgend jaar zal er meer bekend worden.

Roberts is de meest recente aanwinst van de beautyindustrie. Eerder dit jaar tekende actrice Demi Moore bij Lancôme’s zustermerk Helena Rubenstein als gezicht van het parfum Wanted.

Julia Roberts is momenteel bezig met de post-productie van twee films: “Eat, Pray, Love”, gebaseerd op de bestseller van Elizabeth Gilbert, en “Valentine’s Day”, geregisseerd door Garry Marshall, die ook verantwoordelijk was voor de regie van “Pretty Woman”.