Kapsels voor op kantoor

 

Tot maandag!
Op maandag, de eerste dag van de werkweek, kun je prima met een casual kapsel op de werkvloer komen. Stylish en easy is de paardenstaart die we ook op de catwalk zagen bij Calvin Klein en Roberto Cavalli. Je kunt deze staart strak of nonchalant dragen.

Get the look?
Voor een strakke staart verdeel je wat volume spray mousse in je handdoekdroge haar en föhn je het droog en glad met een borstel. Kam daarna alles strak naar achteren. Hoe strakker, hoe beter. Daarna bind je het haar vast met een mooi elastiekje of een streng gevlochten haar. Spray vervolgens haarspray over de hele lengte zodat het goed blijft zitten. Liever een nonchalante staart, dan beperk je je tot het gebruik van een mousse.

Hét gesprek
Een belangrijke meeting of een sollicitatiegesprek? Dan verdient het haar extra aandacht. Altijd goed is de knot. Draag ‘m laag en maak een mooie zijscheiding, net zoals de modellen op de catwalk van Stella McCartney.

Get the look?
Deze look creëer je door, net als bij de paardenstaart, wat mousse over je handdoekdroge haar te verdelen. Kam daarna alles in een mooie zijscheiding en maak achter een staart. Wikkel de staart op tot een knot. Voor een mooie glans breng je serum aan op je haar. 

VR.MI.BO
Als je de werkweek met je collega’s afsluit met een vrijdagmiddagborrel is los haar mooi. Draag het romantisch los met zachte en soepel vallende, natuurlijke golven. Steile look makkelijker? Ook dat mag, want de seventies look is terug van weg geweest.

Get the look?
Net als bij de twee andere kapsels breng je mousse aan op handdoekdroog haar. Dit fixeert je kapsel en geeft volume als je natuurlijke golven wilt. Voor je het haar gaat föhnen, gebruik je een beschermende spray tegen de warmte van de föhn. Als je haar voor 70-80 procent droog is, maak je een middenscheiding. Zet het bovenste haar vast met een klem.

Föhn je haar pluk voor pluk en draai het haar rondom een middelgrote ronde borstel.  Rol het haar met de borstel steeds voor de helft op terwijl je het haar afkoelt met een föhn. Herhaal deze techniek ook voor de bovenste helft van je haar. Schud daarna je golven los met je vingers. Easy glamour!

 

Hoe staan deze looks bij jou? Ga naar onze makeovertool en bekijk jouw gezicht met een echte celeblook!

Klik hier voor meer kapsels.