Outfit inspiratie nodig? Check de What to wear app!

what to wear

Je staat ‘s ochtends voor je kledingkast en je checkt wat voor weer het wordt. Dan trek je wat items uit de kast, maar het is het toch nét niet. Vervolgens beland de helft van je kleren op de grond en schiet je in de stress, omdat je al bijna van huis moet vertrekken. Herkenbaar. Toch? Het is natuurlijk handig om je kleding de dag van te voren alvast klaar te leggen, maar wij maken het je nog makkelijker met de juiste outfit inspiratie.

Styletoday heeft elke dag een leuke kleding look voor je klaarstaan in de What to Wear app. De outfit suggestie wordt elke dag door de moderedactie van Styletoday samengesteld en is dus altijd weather- én fashion proof! De nieuwe What to Wear is elke avond om 19:00 beschikbaar voor de volgende dag. Zo kun je je kleding dus alvast klaar leggen en voorkom je alle stress. Misschien kan je zelfs wat langer in bed blijven liggen, en dat willen we!

What to wear!

De outfits variëren van casual tot zakelijk. En van party outfits tot aan comfy Sunday looks. Je kunt de kleding online kopen in onze webshop.

Handig om te weten: je kunt je notificaties van de app aanzetten, zo krijg je een melding als de nieuwe look er op staat. Én je vergeet nooit meer je kleren klaar te leggen voor de volgende dag. Hoe handig?

Je kunt de What to Wear ook dagelijks terug vinden op de site, Facebook, Instagram en Pinterest.

Mis je nog iets aan de app of wil je graag een bepaalde look terug zien? Stuur dan een mailtje naar redactie@styletoday.nl of klik vanuit de app op de feedback knop.

Shop onze favoriete what to wear!

Vila
OTTO
€54,99

Bianco
OTTO
€79,99

Josh V
JOSH V
€169,99

Clarins
DE BIJENKORF
€26,00

Les Cleias
DE BIJENKORF
€26,95

Daniel Wellington
DE BIJENKORF
€129,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

What to wear: 21 september
What to wear: 22 september

Download de IOS app
Download de Android app