Lady Gaga trad op tijdens de Super Bowl Halftime show

Gisteren was er weer een groot evenement in Amerika: de Super Bowl. Hoewel ze in Amerika erg uitkijken naar de wedstrijd, zijn wij Europeanen vooral geïnteresseerd in de Halftime Show. De grootste sterren treden hier op, met vorig jaar een fenomenaal optreden van Beyoncé en Bruno Mars. Dit keer was het de beurt aan Lady Gaga. En ook dat was een optreden voor in de boeken.

Vorig jaar zong ze het volkslied, dit jaar vulde ze de Halftime Show. De zangeres liet haar grootste hits als medley voorbij komen. Onder andere Pokerface, Paparazzi, Telephone, Bad Romance en Born This Way kwamen voorbij.

World tour

Gaga kwam op ware Lady Gaga manier op; vanuit het dak zakte ze naar beneden het veld op. Behalve haar grootste hits speelde ze ook materiaal van haar nieuwste album Joanne, waaronder de ballade Million Reasons.

Vooraf werd gedacht dat Gaga het podium zou gebruiken om president Trump aan te spreken. Lady Gaga is uitgesproken tegenstander van Trump, maar gebruikte haar zendtijd niet voor een politiek standpunt. Wel zong ze aan het begin van haar show het nummer God Bless America. Ook citeerde ze de Amerikaanse Pledge of Allegiance: “Één natie, onverdeelbaar door vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.”

Lady Gaga eindigde haar optreden met een mic drop en kondigde de Joanne World Tour via Twitter aan. En nu maar hopen dat ze naar Nederland komt…

Bron: Nu.nl Beeld: Getty