Lieke van Houten ontvangt Talent Award van Lonneke Engel

Styletoday.nl trapt 16e editie Amsterdam Fashion Week af Amsterdam.

Zaterdag is, tijdens een exclusief openingsfeest van de Amsterdam Fashion Week, voor de eerste keer de Talent Award uitgereikt aan veelbelovend catwalkmodel Lieke van Houten.

De Award is een initiatief van Styletoday en Amsterdam Fashion Week. Het vijftienjarige model ontving de Award uit handen van internationaal topmodel Lonneke Engel.

De uitreiking van de Talent Award in het Amsterdamse People’s Place is een nieuw onderdeel van Fashion Week’s DOWNTOWN programma, evenals het vernieuwde officiële openingsfeest in samenwerking met modewebsite Styletoday.nl.

Nieuw talent
Zowel Styletoday.nl als Amsterdam Fashion Week stimuleren nieuw talent in de mode. Lieke van Houten is een beginnend model met grote potentie. Ze won de Elite Model Look 2011 en eindigde in de top 15 bij de World finals in Shanghai. De Talent Award is een erkenning voor dit aanstormende model.

16e editie
Tijdens het openingsfeest was er voor de mensen uit de modebranche en ‘fashionminded’ bekend Nederland alle gelegenheid om met elkaar te proosten op alweer de 16de editie van de Amsterdam Fashion Week.

Vertaling van catwalktrends
Noortje van den Berg, product manager Styletoday.nl: “Wij zijn er trots op dat Styletoday.nl met Amsterdam Fashion Week zo’n exclusief event aan het DOWNTOWN programma toevoegt. Het feest staat volledig in het verlengde van onze site. Styletoday.nl staat voor de vertaling van catwalktrends en maakt de modewereld toegankelijk voor een breder publiek. Zo kunnen bezoekers van onze website alle shows live volgen via Styletoday.nl.

” Hans van der Linden van Amsterdam Fashion Week: “De samenwerking met Styletoday past geheel binnen onze strategie om als Amsterdam Fashion Week samen met partners het DOWNTOWN-programma uit te breiden. Binnen dit programma zullen een aantal grootschalige evenementen gerealiseerd worden die elkaar onderling versterken. Het DOWNTOWN-programma is bedoeld voor een brede doelgroep.”