Modeblunders Kim Kardashian

Spotlight-Kim-Kardashian

Alle ogen waren afgelopen maand gericht op de internationale catwalk waar ontwerpers de nieuwste trends voor Spring/Summer 2015/2016 presenteerden.

Designers brachten opnieuw een ode aan kleur en populaire jaargetijden als de jaren zestig. Ja, voorlopig is niemand nog uitgekeken op de grafische patronen en bloemmotieven van dit tijdperk.

Streetstyle

Niet alleen waren de ogen gericht op de allernieuwste collecties, ook de internationale fashion crowd trok veel aandacht. De modejetset vloog massaal van New York, naar Londen, Milaan en als laatste Parijs. Als je een keer geen ‘ what to wear’ inspiratie hebt in de ochtend kijk dan slim af bij de stylistische influencers die de straten opvrolijken.

Kim Kardashian

Ook celebrities gaven acte-de-presence waaronder Kim met lover Kanye. En dat Kim graag de aandacht wilde bleek wel uit haar wisselende kledingkeuzes. Soms heel stijlvol en gedurfd met haar mooie curves , andere keren overdreven en totaal misplaatst. Ook dochtertje North ontkwam niet aan de kledingparade van haar ouders. Bekijk de looks van Kim tijdens Paris Fashion Week. Fashion or failure?

Beeld: Getty