Monique Collignon toont vijfde PaP collectie

Ritsdetails
Op de muziek van de Britse zangeres Duffy paradeerden de modellen over de catwalk in strakke, zwartleren jurkjes, gebreide sjaals en poncho’s van mohair en formele mantelpakjes en broekpakken. Daarnaast bestond een groot deel van de collectie uit zwarte, soepelvallende jurken van jersey en zijde. Opvallend waren de zwarte wijduitlopende broeken met aan beide kanten een rits over de gehele lengte. Collignon gebruikte voor haar hele collectie veel ritsdetails verwerkt in jasjes, broeken en rokken.

Zwart, wit, grijs en donkerpaars
Tijdens deze show geen lastige schoenen: elk model droeg laarzen over de knie met een hak in de kleur die bij de outfit paste. Aan de zijkant van de laars was het logo van MC by Monique Collignon te zien. De ontwerpster koos voor een kleurenpalet dat vooral bestaat uit zwart, wit, grijs en donkerpaars bestond en gebruikte voor haar collectie veel verschillende materialen als satijn, mohair, leer, katoen en crêpe.

Staande ovatie
Monique Collignon bedankte het publiek na afloop van de show in een zwart, leren jurkje en kreeg een luid applaus en een staande ovatie.

Bekijk hier alle foto’s